pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

01.12.2016 - 16:43, Güncelleme: 01.12.2016 - 16:43
 

Kırşehir'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, polis ekipleri tarafından okul önlerinde uygulama yapıldı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Kaçakçılık ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, polis ekipleri tarafından okul önlerinde uygulama yapıldı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde okul önlerinde bekleyen şahıslara ve zararlı madde satışlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında okullara yönelik uygulama ve tedbirlerini arttırdı.Ekipler tarafından Sıddık Demir Anadolu Lisesi, Kırşehir Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi önünde, eğitimle ilgisi olmayan şahıslara yönelik uygulamada 144 kişinin kimlik kontrolü, üst ve güvenlik taraması yapıldı.Öte yandan, okul çevrelerinde bulunan toplam 21 oyun salonu, internet kafe, kahvehane ve tekel bayileri de incelendi.Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı uygulamada, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri, ailelerin çocuklarını rahatça okullara göndermelerinin amaçlandığı belirtildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, polis ekipleri tarafından okul önlerinde uygulama yapıldı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Kaçakçılık ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, polis ekipleri tarafından okul önlerinde uygulama yapıldı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde okul önlerinde bekleyen şahıslara ve zararlı madde satışlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında okullara yönelik uygulama ve tedbirlerini arttırdı.

Ekipler tarafından Sıddık Demir Anadolu Lisesi, Kırşehir Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi önünde, eğitimle ilgisi olmayan şahıslara yönelik uygulamada 144 kişinin kimlik kontrolü, üst ve güvenlik taraması yapıldı.

Öte yandan, okul çevrelerinde bulunan toplam 21 oyun salonu, internet kafe, kahvehane ve tekel bayileri de incelendi.

Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı uygulamada, öğrencilerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri, ailelerin çocuklarını rahatça okullara göndermelerinin amaçlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.