pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Motosiklet Hırsızlığı İddiası

13.10.2016 - 13:28, Güncelleme: 13.10.2016 - 13:28
 

Kırşehir'de Motosiklet Hırsızlığı İddiası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, polis...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Kırşehir- Kayseri karayolunda gece saatlerinde yol kenarında bekleyen 2 kişinin kimliklerini kontrol etti.Durumlarından şüphelenilen ve 4 gün önce cezaevinden çıkan, 76 hırsızlık suçundan kaydı olan Ü.Ş (17) ile hırsızlık suçlarından dosyası bulunan M.K (16) gözaltına alındı.Zanlıların emniyetteki ifadelerinde, geçen hafta Hamidiye Mahallesi'nde 40 LA 331 ve 40 LD 405 plakalı motosikletleri çaldıklarını, başka şehirlerde tanımadıkları kişilere sattıklarını itiraf ettikleri de öğrenildi.Ü.Ş ve M.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, polis...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Mucur ilçesinde motosiklet hırsızlığı olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Kırşehir- Kayseri karayolunda gece saatlerinde yol kenarında bekleyen 2 kişinin kimliklerini kontrol etti.

Durumlarından şüphelenilen ve 4 gün önce cezaevinden çıkan, 76 hırsızlık suçundan kaydı olan Ü.Ş (17) ile hırsızlık suçlarından dosyası bulunan M.K (16) gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki ifadelerinde, geçen hafta Hamidiye Mahallesi'nde 40 LA 331 ve 40 LD 405 plakalı motosikletleri çaldıklarını, başka şehirlerde tanımadıkları kişilere sattıklarını itiraf ettikleri de öğrenildi.

Ü.Ş ve M.K, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.