pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Market Denetimi

03.10.2018 - 17:18, Güncelleme: 03.10.2018 - 17:18
 

Kırşehir'de Market Denetimi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren marketleri denetledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren marketleri denetledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Tüketici Haklarının Korunması ile ilgili kanun çerçevesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde etiket, ambalaj kontrolleri ile etiketlerin ve kasa fiyatıyla uyuşmaması konularda inceleme yaptığı ifade edildi.İş yeri denetimlerinde, tüketime sunulan ürünlerin gramajları ve buna uygun belirlenen fiyatların kontrol edildiği vurgulanan açıklamada, raftaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat arasında fark bulunduğunda işletmelere cezai işlem uygulandığı aktarıldı.Denetimler kapsamında vatandaşların alışverişlerini daha rahat yapması amaçlandığı vurgulanan açıklamada, fiyat istismarından kimsenin etkilenilmemesi ve art niyetli işletmelerin önüne geçmeye çaba sarf edildiği kaydedildi.Açıklamada, genel evraklarında eksikleri bulunan işletmelere de idari ve cezai işlem uygulandığı öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren marketleri denetledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren marketleri denetledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Tüketici Haklarının Korunması ile ilgili kanun çerçevesinde Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde etiket, ambalaj kontrolleri ile etiketlerin ve kasa fiyatıyla uyuşmaması konularda inceleme yaptığı ifade edildi.

İş yeri denetimlerinde, tüketime sunulan ürünlerin gramajları ve buna uygun belirlenen fiyatların kontrol edildiği vurgulanan açıklamada, raftaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat arasında fark bulunduğunda işletmelere cezai işlem uygulandığı aktarıldı.

Denetimler kapsamında vatandaşların alışverişlerini daha rahat yapması amaçlandığı vurgulanan açıklamada, fiyat istismarından kimsenin etkilenilmemesi ve art niyetli işletmelerin önüne geçmeye çaba sarf edildiği kaydedildi.

Açıklamada, genel evraklarında eksikleri bulunan işletmelere de idari ve cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.