pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

22.03.2018 - 17:23, Güncelleme: 22.03.2018 - 17:23
 

Kırşehir'de Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden saatte 50 ile 70 kilometre hızla esen rüzgarın, zaman zaman fırtınaya döneceğinin tahmin edildiği belirtildi.Kuvvetli rüzgarın yarın akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiğine dikkat çekilen açıklamada, muhtemel çatı uçması, ağaç, direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı yetkililerden ve vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir ve çevresi için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu.

Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerinden saatte 50 ile 70 kilometre hızla esen rüzgarın, zaman zaman fırtınaya döneceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Kuvvetli rüzgarın yarın akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiğine dikkat çekilen açıklamada, muhtemel çatı uçması, ağaç, direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı yetkililerden ve vatandaşlardan dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.