pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de "Kudüs İzlenimleri" Konferansı

20.01.2018 - 15:58, Güncelleme: 20.01.2018 - 15:58
 

Kırşehir'de "Kudüs İzlenimleri" Konferansı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi tarafından "Kudüs İzlenimleri" konulu konferans düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, araştırmacı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi tarafından "Kudüs İzlenimleri" konulu konferans düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, araştırmacı yazar Ahmet Turgut, Kırşehir Belediyesinin kültür etkinlikleri programları kapsamında konferans verdi. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki konferansta Kudüs’ün insanlık için anlamını anlatan Turgut, "Kudüs ile Kudüs algımız da zamanla yok oldu. Kahrolsun diyecek coşkumuz var. Hamdolsun, meydanları da doluyoruz ama artık Kudüs’e yönelik bir projemiz olmalı. Aksi durumda bugün Kudüs’ün işgal sorunu, yarın İstanbul ve başka şehirlerin sorunu olur." açıklamasında bulundu.Kudüs’e yönelik izlenimlerini de aktaran Turgut, "Ne zaman Filistin'e gitsek Türk olduğumuzu anlayıp bize Türkçe cevap veriyorlar. Filistinlilere sorduk, 'Nasıl ayırt ediyorsunuz bizi' diye. Bize 'Türk turistler, Kudüs’te vatanlarına gelmiş asker gibi yürüyor, diğer turistler ise müze gezer gibi geziyor'. diyorlar." ifadelerini kullandı.Konferansın ardındanTurgut, sevenleri ile fotoğraf çektirdi, kitaplarını imzaladı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi tarafından "Kudüs İzlenimleri" konulu konferans düzenlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, araştırmacı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi tarafından "Kudüs İzlenimleri" konulu konferans düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, araştırmacı yazar Ahmet Turgut, Kırşehir Belediyesinin kültür etkinlikleri programları kapsamında konferans verdi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’ndeki konferansta Kudüs’ün insanlık için anlamını anlatan Turgut, "Kudüs ile Kudüs algımız da zamanla yok oldu. Kahrolsun diyecek coşkumuz var. Hamdolsun, meydanları da doluyoruz ama artık Kudüs’e yönelik bir projemiz olmalı. Aksi durumda bugün Kudüs’ün işgal sorunu, yarın İstanbul ve başka şehirlerin sorunu olur." açıklamasında bulundu.

Kudüs’e yönelik izlenimlerini de aktaran Turgut, "Ne zaman Filistin'e gitsek Türk olduğumuzu anlayıp bize Türkçe cevap veriyorlar. Filistinlilere sorduk, 'Nasıl ayırt ediyorsunuz bizi' diye. Bize 'Türk turistler, Kudüs’te vatanlarına gelmiş asker gibi yürüyor, diğer turistler ise müze gezer gibi geziyor'. diyorlar." ifadelerini kullandı.

Konferansın ardındanTurgut, sevenleri ile fotoğraf çektirdi, kitaplarını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.