pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Köydes'e 12 Milyon Liralık Ödenek

27.03.2018 - 17:28, Güncelleme: 27.03.2018 - 17:28
 

Kırşehir'de Köydes'e 12 Milyon Liralık Ödenek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) çalışmaları için bu yıl 12 milyon...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) çalışmaları için bu yıl 12 milyon 14 bin lira ödenek aktarıldığını bildirdi.Dulkadiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, KÖYDES kapsamında köylerde yapılması planlanan projeler ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla İl Özel İdaresinden ödenek aktarımında bulunulduğunu ifade etti.Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında aktarılan 12 milyon 14 bin liralık ödeneği en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Dulkadiroğlu, şunları kaydetti:"Köylerimizin ihtiyacına göre su ihtiyacını, mevcut su şebekesi ve su depolarının bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Köy ortak kullanım alanlarını kilit parke yapıyoruz. Köylerimizin yollarını asfalt ile kaplıyoruz. Şehirde bulunan imkanları köylümüzün de ayağına götürüyoruz. Köylerin temel ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri KÖYDES aracılığıyla hızlıca yapıyoruz. Şehirdeki altyapı hizmetlerine, yollara ve içme suyu hatlarını köylere kavuşturarak, yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. KÖYDES ödeneklerinin dağıtımında, trafik yoğunluğu, nüfus fazlalığı ve artış hızı, çevresine hizmet verme potansiyeli gibi kriterlere öncelik verdik. Bu kapsamda Akçakent'e 858 bin 269 lira, Akpınar'a 1 milyon 176 bin 80 lira, Boztepe'ye 861 bin 65 lira, Çiçekdağı'na 1 milyon 726 bin 840 lira, Mucur'a 1 milyon 660 bin 638 lira, Kaman'a 2 milyon 520 bin 935 lira ile merkeze 3 milyon 210 bin 985 lira ödenek aktarıldı."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) çalışmaları için bu yıl 12 milyon...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) çalışmaları için bu yıl 12 milyon 14 bin lira ödenek aktarıldığını bildirdi.

Dulkadiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, KÖYDES kapsamında köylerde yapılması planlanan projeler ve ihtiyaçların karşılanması amacıyla İl Özel İdaresinden ödenek aktarımında bulunulduğunu ifade etti.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında aktarılan 12 milyon 14 bin liralık ödeneği en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayan Dulkadiroğlu, şunları kaydetti:

"Köylerimizin ihtiyacına göre su ihtiyacını, mevcut su şebekesi ve su depolarının bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Köy ortak kullanım alanlarını kilit parke yapıyoruz. Köylerimizin yollarını asfalt ile kaplıyoruz. Şehirde bulunan imkanları köylümüzün de ayağına götürüyoruz. Köylerin temel ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri KÖYDES aracılığıyla hızlıca yapıyoruz. Şehirdeki altyapı hizmetlerine, yollara ve içme suyu hatlarını köylere kavuşturarak, yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. KÖYDES ödeneklerinin dağıtımında, trafik yoğunluğu, nüfus fazlalığı ve artış hızı, çevresine hizmet verme potansiyeli gibi kriterlere öncelik verdik. Bu kapsamda Akçakent'e 858 bin 269 lira, Akpınar'a 1 milyon 176 bin 80 lira, Boztepe'ye 861 bin 65 lira, Çiçekdağı'na 1 milyon 726 bin 840 lira, Mucur'a 1 milyon 660 bin 638 lira, Kaman'a 2 milyon 520 bin 935 lira ile merkeze 3 milyon 210 bin 985 lira ödenek aktarıldı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.