pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Kosgeb Kredi Destekleri

29.03.2017 - 17:48, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:48
 

Kırşehir'de Kosgeb Kredi Destekleri

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB)...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, kredilerle ilgili sorunları iletti.AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çetinkaya, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile KOSGEP Müdürlüğü ve bazı banka müdürleriyle bir araya geldi.Açıklamada, görüşlerine yer verilen Çetinkaya, yaptıkları ziyaret ve toplantılarda kredi faiz desteğine ilişkin süreçte yaşanan gelişmeleri değerlendirdiklerini belirtti. Çetinkaya, "KOSGEB aracılığı ile küçük ve orta ölçekli işletmelere hükümetimiz tarafından verilen kredi ile ilgili sorunları bankalarımızın müdürleri ile görüştük. Sorunların ivedilikle giderilip esnafımıza can suyu olacak bu imkandan bir an önce faydalanmaları konusunda görüş birliğine vardık." ifadelerini kullandı.KOSGEB İl Müdürü Hasan Akgümüş ise kredi başvurusu yapan bin 292 işletmeden 373'ünün kredi kullanımını tamamladığını vurgulayarak, 429 işletmenin ise hafta içinde kredi kullanacağını kaydetti.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB)...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, kredilerle ilgili sorunları iletti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çetinkaya, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ile KOSGEP Müdürlüğü ve bazı banka müdürleriyle bir araya geldi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Çetinkaya, yaptıkları ziyaret ve toplantılarda kredi faiz desteğine ilişkin süreçte yaşanan gelişmeleri değerlendirdiklerini belirtti.

Çetinkaya, "KOSGEB aracılığı ile küçük ve orta ölçekli işletmelere hükümetimiz tarafından verilen kredi ile ilgili sorunları bankalarımızın müdürleri ile görüştük. Sorunların ivedilikle giderilip esnafımıza can suyu olacak bu imkandan bir an önce faydalanmaları konusunda görüş birliğine vardık." ifadelerini kullandı.

KOSGEB İl Müdürü Hasan Akgümüş ise kredi başvurusu yapan bin 292 işletmeden 373'ünün kredi kullanımını tamamladığını vurgulayarak, 429 işletmenin ise hafta içinde kredi kullanacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.