pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Kentsel Dönüşüm

23.01.2018 - 17:53, Güncelleme: 23.01.2018 - 17:53
 

Kırşehir'de Kentsel Dönüşüm

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm projesiyle inşa edilen TOKİ 3. etabında bin 126 konut ve Bağbaşı Aile...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm projesiyle inşa edilen TOKİ 3. etabında bin 126 konut ve Bağbaşı Aile Yaşam Merkezinin yapıldığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ işbirliğinde devam eden Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesinin, Ahi Evran Üniversitesi ve kent arasında kalan çarpık yapılaşma alanının daha modern, konforlu bir hale dönüşmesi amacıyla yapıldığını belirtti.Şehir merkezi birinci derece deprem bölgesi olduğunu ve fay hattının kentin tam ortasından geçtiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Şuan kentsel dönüşümde 3. etap olan bin 126 konutu ve söz verdiğimiz Aile Yaşam Merkezini yapıyoruz. Aile Yaşam Merkezinde üç katlı ve bodrumlu olacak. Bodrumunda yüzme havuzu, saunası, hamamı olacak. Projeyi Belediye olarak biz hazırladık. TOKİ Başkanımızdan rica ettik. Onlarda bu ihalenin içine koydular. Belediye olarak biz burayı işleteceğiz. İçerisinde kafesi , sınıfları olacak. Çok güzel bir mimari ile hazırlandı. Bağbaşımıza Kırşehir'e yakışır Aile Yaşam Merkezi’de bu projenin içerisinde olacak. Buradaki mevcut bulunan eski camiyi yıkılıp yerine güzel bir camide yapılacak."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm projesiyle inşa edilen TOKİ 3. etabında bin 126 konut ve Bağbaşı Aile...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentsel dönüşüm projesiyle inşa edilen TOKİ 3. etabında bin 126 konut ve Bağbaşı Aile Yaşam Merkezinin yapıldığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ işbirliğinde devam eden Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesinin, Ahi Evran Üniversitesi ve kent arasında kalan çarpık yapılaşma alanının daha modern, konforlu bir hale dönüşmesi amacıyla yapıldığını belirtti.

Şehir merkezi birinci derece deprem bölgesi olduğunu ve fay hattının kentin tam ortasından geçtiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Şuan kentsel dönüşümde 3. etap olan bin 126 konutu ve söz verdiğimiz Aile Yaşam Merkezini yapıyoruz. Aile Yaşam Merkezinde üç katlı ve bodrumlu olacak. Bodrumunda yüzme havuzu, saunası, hamamı olacak. Projeyi Belediye olarak biz hazırladık. TOKİ Başkanımızdan rica ettik. Onlarda bu ihalenin içine koydular. Belediye olarak biz burayı işleteceğiz. İçerisinde kafesi , sınıfları olacak. Çok güzel bir mimari ile hazırlandı. Bağbaşımıza Kırşehir'e yakışır Aile Yaşam Merkezi’de bu projenin içerisinde olacak. Buradaki mevcut bulunan eski camiyi yıkılıp yerine güzel bir camide yapılacak."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.