pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Kayıp 59 Kişi Bulundu

25.07.2017 - 14:23, Güncelleme: 25.07.2017 - 14:23
 

Kırşehir'de Kayıp 59 Kişi Bulundu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, aranan 59 kayıp şahıs bulunarak ailelerine teslim edildi.Alınan bilgiye göre, il genelinde bu yılın ilk 7 ayında çeşitli...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, aranan 59 kayıp şahıs bulunarak ailelerine teslim edildi.Alınan bilgiye göre, il genelinde bu yılın ilk 7 ayında çeşitli sebeplerle evlerinden ayrılan ve haber alınamayan 59 kişi hakkında kayıp başvurusu yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kayıp şahısların bulunmasına yönelik çalışma başlattı. Ailelerin verdiği bilgiler, MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, elde edilen bilgileri çevre il ve ilçelerle paylaştı.Ekipler, farklı tarihlerde 51 kişiyi Kırşehir'de, 8 kişiyi de çevre illerde bularak yakınlarına teslim edildi. Ekiplerin çalışmasıyla bu yıl başvurusu yapılan kayıp şahısların tamamı bulunmuş oldu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, aranan 59 kayıp şahıs bulunarak ailelerine teslim edildi.Alınan bilgiye göre, il genelinde bu yılın ilk 7 ayında çeşitli...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, aranan 59 kayıp şahıs bulunarak ailelerine teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, il genelinde bu yılın ilk 7 ayında çeşitli sebeplerle evlerinden ayrılan ve haber alınamayan 59 kişi hakkında kayıp başvurusu yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kayıp şahısların bulunmasına yönelik çalışma başlattı.

Ailelerin verdiği bilgiler, MOBESE ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, elde edilen bilgileri çevre il ve ilçelerle paylaştı.

Ekipler, farklı tarihlerde 51 kişiyi Kırşehir'de, 8 kişiyi de çevre illerde bularak yakınlarına teslim edildi. Ekiplerin çalışmasıyla bu yıl başvurusu yapılan kayıp şahısların tamamı bulunmuş oldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.