pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Kariyer Günleri

25.03.2017 - 19:13, Güncelleme: 25.03.2017 - 19:13
 

Kırşehir'de Kariyer Günleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi. Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi. Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde büyüyeceğini, gelişeceğini ve ilerleyeceğini söyledi.Tarihte Türkler'in dünyada 3 büyük imparatorluk başta olmak üzere çok sayıda devlet kurduklarını anımsatan Özdağ şunları kaydetti:"Tarih sahnesinde iz bırakan en büyük devletlerin arasında bulunmaktayız. Osmanlı halen incelenmekte, üzerinde araştırmalar yapılmakta ve Osmanlı devletinin başarısı belirlenmeye çalışılmaktadır. Osmanlı'nın da en büyük mirasçısı olan Türkiye'dir. Anadolu toprakları Türklerin asli vatanlarıdır. Anadolu ve Asya topraklarında doğan ülkeler dünyada büyüyerek ilerlemiş, imparator ve büyük devletler olmuşlardır. Ancak şu unutulmamalıdır ki ülkelerin büyümesi için birlik ve beraberlik gereklidir. Türkiye'de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde büyüyecek, gelişecek ve ilerleyecektir. Ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmak isteyenlere de imkan vermemeliyiz. Hep beraber 15 Temmuz ruhu ile hareket ederek, ülkemizin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemesi için çalışmalıyız." Etkinliğe, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi. Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kariyer Günü" etkinliği düzenlendi.

Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde büyüyeceğini, gelişeceğini ve ilerleyeceğini söyledi.

Tarihte Türkler'in dünyada 3 büyük imparatorluk başta olmak üzere çok sayıda devlet kurduklarını anımsatan Özdağ şunları kaydetti:

"Tarih sahnesinde iz bırakan en büyük devletlerin arasında bulunmaktayız. Osmanlı halen incelenmekte, üzerinde araştırmalar yapılmakta ve Osmanlı devletinin başarısı belirlenmeye çalışılmaktadır. Osmanlı'nın da en büyük mirasçısı olan Türkiye'dir. Anadolu toprakları Türklerin asli vatanlarıdır. Anadolu ve Asya topraklarında doğan ülkeler dünyada büyüyerek ilerlemiş, imparator ve büyük devletler olmuşlardır.

Ancak şu unutulmamalıdır ki ülkelerin büyümesi için birlik ve beraberlik gereklidir. Türkiye'de aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde büyüyecek, gelişecek ve ilerleyecektir. Ülkemizin birliğini bütünlüğünü bozmak isteyenlere de imkan vermemeliyiz. Hep beraber 15 Temmuz ruhu ile hareket ederek, ülkemizin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemesi için çalışmalıyız."

Etkinliğe, AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan, Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.