pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Kan Bağışı Çağrısı

23.01.2018 - 12:43, Güncelleme: 23.01.2018 - 12:43
 

Kırşehir'de Kan Bağışı Çağrısı

KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılay'ı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, il genelinde kan bağışı kampanyası başlatıldığını bildirdi.Uygur, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılay'ı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, il genelinde kan bağışı kampanyası başlatıldığını bildirdi.Uygur, yaptığı yazılı açıklamada, kan bağışı tırının Cacabey Meydanı'nda hizmet vermeye başladığını ifade etti.Tır'ın 4 şubat tarihine kadar kan bağışı kabul edeceğini vurgulayan Uygur, şunları kaydetti:"Önemli bir sağlık problemi olmayan 18-65 yaş arası tüm değerli hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışı ile ilgili merak edilen tüm soruları ve cevaplarını www.kanver.org sitesinde bulabilirsiniz. Bizim isteğimiz duyarlı Kırşehir halkımızın ve kamu çalışanlarımızın tüm sivil toplum kuruluşlarımızın güvenli kan temini yapılabilmesi için kan bağışı kampanyamıza destek vermeleridir. Bu kapsamda emniyet güçlerimize, askeri personelimize, Valilik personelimize ve daha bir çok kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellerimizin yanı sıra duyarlılığı konusunda her zaman yanımızda olan değerli Kırşehir halkımıza seslenerek kan bağışı kampanyamızı destek vermelerini istemekteyiz."
KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılay'ı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, il genelinde kan bağışı kampanyası başlatıldığını bildirdi.Uygur, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Türk Kızılay'ı Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur, il genelinde kan bağışı kampanyası başlatıldığını bildirdi.

Uygur, yaptığı yazılı açıklamada, kan bağışı tırının Cacabey Meydanı'nda hizmet vermeye başladığını ifade etti.

Tır'ın 4 şubat tarihine kadar kan bağışı kabul edeceğini vurgulayan Uygur, şunları kaydetti:

"Önemli bir sağlık problemi olmayan 18-65 yaş arası tüm değerli hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışı ile ilgili merak edilen tüm soruları ve cevaplarını www.kanver.org sitesinde bulabilirsiniz.

Bizim isteğimiz duyarlı Kırşehir halkımızın ve kamu çalışanlarımızın tüm sivil toplum kuruluşlarımızın güvenli kan temini yapılabilmesi için kan bağışı kampanyamıza destek vermeleridir. Bu kapsamda emniyet güçlerimize, askeri personelimize, Valilik personelimize ve daha bir çok kamu kurum ve kuruluşlarındaki personellerimizin yanı sıra duyarlılığı konusunda her zaman yanımızda olan değerli Kırşehir halkımıza seslenerek kan bağışı kampanyamızı destek vermelerini istemekteyiz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.