pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Kaçak Avcılılarla Mücadele

15.02.2018 - 11:08, Güncelleme: 15.02.2018 - 11:08
 

Kırşehir'de Kaçak Avcılılarla Mücadele

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak avlandığı belirlenen 650 kilogram İnci kefaline el koydu.İl Jandarma Komutanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak avlandığı belirlenen 650 kilogram İnci kefaline el koydu.İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Mucur kavşağında yaptıkları uygulamada, Van'dan Ankara'ya giden bir otobüsü durdurdu.Otobüsün bagaj kısmında yapılan incelemede 6 bidonun içerisinde 650 kilogram İnci kefaline el koydu. Otobüsteki yolcu V.G'yi de olayla ilgili olarak gözaltına aldı.Jandarma ekipleri, kaçak avlandığı belirlenen, taşıma sevk irsaliyesi bulunmayan balıkları, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak avlandığı belirlenen 650 kilogram İnci kefaline el koydu.İl Jandarma Komutanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak avlandığı belirlenen 650 kilogram İnci kefaline el koydu.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, Mucur kavşağında yaptıkları uygulamada, Van'dan Ankara'ya giden bir otobüsü durdurdu.

Otobüsün bagaj kısmında yapılan incelemede 6 bidonun içerisinde 650 kilogram İnci kefaline el koydu. Otobüsteki yolcu V.G'yi de olayla ilgili olarak gözaltına aldı.

Jandarma ekipleri, kaçak avlandığı belirlenen, taşıma sevk irsaliyesi bulunmayan balıkları, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.