pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Haraç Operasyonu

06.01.2017 - 16:43, Güncelleme: 06.01.2017 - 16:43
 

Kırşehir'de Haraç Operasyonu

Kent merkezindeki esnaf ve iş adamlarından haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen operasyonda, esnaf ve iş adamlarından haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.Kentteki bazı kişilerin, kendilerinden zorla para toplandığını ileri sürerek Cumhuriyet Başsavcılığına ihbarda bulunması üzerine soruşturma başlatıldı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, müştekilerin verdiği eşkal bilgileri üzerine çalışma yaptı.Kurulan 4 ekip, kent merkezindeki bazı iş yerlerinin güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerinden yola çıkarak zanlıları takibe aldı. Araştırmalarını tamamlayan ekipler, 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Ekipler, 8 kişiyi farklı adreslerde gözaltına aldı. Ev ve araçlarda yapılan aramalarda, 1 pompalı tüfek, 2 satır, 4 sallama adı verilen özel bıçak, 26 pompalı tüfek fişeği, 8 silah mermisi, 7 sopa, 14 demir çubuk ve bazı evraklar ele geçirildi.Gözaltına alınan zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan E.Ç, L.S, M.K, M.Ş. ve A.K, tutuklandı.Zanlıların, önceden tespit ettikleri esnaf ve iş adamlarını dolaşarak haraç topladıkları, para vermeyen kişilere ve iş yerlerine zarar verdikleri belirtildi. Tutuklanan zanlıların benzer suçlardan sabıkalarının olduğu öğrenildi.
Kent merkezindeki esnaf ve iş adamlarından haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de düzenlenen operasyonda, esnaf ve iş adamlarından haraç topladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.

Kentteki bazı kişilerin, kendilerinden zorla para toplandığını ileri sürerek Cumhuriyet Başsavcılığına ihbarda bulunması üzerine soruşturma başlatıldı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, müştekilerin verdiği eşkal bilgileri üzerine çalışma yaptı.

Kurulan 4 ekip, kent merkezindeki bazı iş yerlerinin güvenlik kamerası ve MOBESE görüntülerinden yola çıkarak zanlıları takibe aldı. Araştırmalarını tamamlayan ekipler, 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler, 8 kişiyi farklı adreslerde gözaltına aldı. Ev ve araçlarda yapılan aramalarda, 1 pompalı tüfek, 2 satır, 4 sallama adı verilen özel bıçak, 26 pompalı tüfek fişeği, 8 silah mermisi, 7 sopa, 14 demir çubuk ve bazı evraklar ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan E.Ç, L.S, M.K, M.Ş. ve A.K, tutuklandı.

Zanlıların, önceden tespit ettikleri esnaf ve iş adamlarını dolaşarak haraç topladıkları, para vermeyen kişilere ve iş yerlerine zarar verdikleri belirtildi. Tutuklanan zanlıların benzer suçlardan sabıkalarının olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.