pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Gösteri Ve Yürüyüş Güzergahları Yeniden Belirlendi

18.01.2017 - 13:23, Güncelleme: 18.01.2017 - 13:23
 

Kırşehir'de Gösteri Ve Yürüyüş Güzergahları Yeniden Belirlendi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliğince kentte gösteri ve yürüyüş yerleri ile güzergahlarının yeniden belirlendiği bildirildi.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliğince kentte gösteri ve yürüyüş yerleri ile güzergahlarının yeniden belirlendiği bildirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte bu yıl gerçekleştirilecek toplantı, gösteri ve yürüyüş yerleri güzergahları, toplanma ve dağılma alanları ile afiş ve pankart asılabilecek yerlerin tespiti için çalışma yapıldığı ifade edildi.Açıklamada, eski sanayi bölgesindeki alan, Medrese Mahallesi, Medrese Kavşağı, Neşet Ertaş ve Karakurt Bulvarları arası, Keramettin Gök ve Dr. Sadık Ahmet bulvarlarının kesiştiği alan, Kazım Karabekir ve Maşaderesi caddelerinin kesiştiği alanların miting, toplantı ve gösteri alanları olarak belirlediği kaydedildi.Afiş ve pankartların toplantı alanının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı sonrası temizletilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiğe engel olmayacak şekilde asılabileceği, yetkililerden izin alınması kaydıyla, belediyece yaptırılan ve kentin muhtelif kesimlerinde bulunan panoların da kullanılabileceği aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliğince kentte gösteri ve yürüyüş yerleri ile güzergahlarının yeniden belirlendiği bildirildi.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliğince kentte gösteri ve yürüyüş yerleri ile güzergahlarının yeniden belirlendiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte bu yıl gerçekleştirilecek toplantı, gösteri ve yürüyüş yerleri güzergahları, toplanma ve dağılma alanları ile afiş ve pankart asılabilecek yerlerin tespiti için çalışma yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada, eski sanayi bölgesindeki alan, Medrese Mahallesi, Medrese Kavşağı, Neşet Ertaş ve Karakurt Bulvarları arası, Keramettin Gök ve Dr. Sadık Ahmet bulvarlarının kesiştiği alan, Kazım Karabekir ve Maşaderesi caddelerinin kesiştiği alanların miting, toplantı ve gösteri alanları olarak belirlediği kaydedildi.

Afiş ve pankartların toplantı alanının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı sonrası temizletilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiğe engel olmayacak şekilde asılabileceği, yetkililerden izin alınması kaydıyla, belediyece yaptırılan ve kentin muhtelif kesimlerinde bulunan panoların da kullanılabileceği aktarıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.