pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

18.02.2018 - 17:03, Güncelleme: 18.02.2018 - 17:03
 

Kırşehir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anıldı

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun,...

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun, üniversitedeki olaylar sırasında öldürülmesinin yıl dönümü dolayısıyla bir dizi anma etkinliği düzenledi. Çakıroğlu'nun Ege Üniversitesi'ndeki 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan öğrenci olayları sırasında öldürülmesi nedeniyle Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığınca Cacabey Camisi'nde mevlit okutuldu ve Kırşehir-Kayseri karayolunda hatıra ormanı oluşturuldu. Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Ahmet Akbayır, yaptığı açıklamada, Çakıroğlu'nun vefatının üçüncü seneyi devriyesi nedeniyle kent genelinde bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi. Çakıroğlu'nun, korkmadan, kaygılanmadan ve endişelenmeden çok sayıda gencin yetişmesi için seminerler düzenlediğini, insanlara ulaşmaya çalıştığını dile getiren Akbayır, "Kırşehir'de düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak Kılıçözü Sanayi Sitesi bitimindeki alanda Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı'nı oluşturduk. Şehidimiz vefat ettiğinde 27 yaşında olduğu için hatıra ormanımıza bin 27 fidan diktik. Kırşehir'den ve ilçelerden gelen gönüllülerimizle bu ağaçlandırmayı yaptık.Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun." dedi.
KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun,...

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi (EÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun, üniversitedeki olaylar sırasında öldürülmesinin yıl dönümü dolayısıyla bir dizi anma etkinliği düzenledi.

Çakıroğlu'nun Ege Üniversitesi'ndeki 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan öğrenci olayları sırasında öldürülmesi nedeniyle Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığınca Cacabey Camisi'nde mevlit okutuldu ve Kırşehir-Kayseri karayolunda hatıra ormanı oluşturuldu.

Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanı Ahmet Akbayır, yaptığı açıklamada, Çakıroğlu'nun vefatının üçüncü seneyi devriyesi nedeniyle kent genelinde bir dizi etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Çakıroğlu'nun, korkmadan, kaygılanmadan ve endişelenmeden çok sayıda gencin yetişmesi için seminerler düzenlediğini, insanlara ulaşmaya çalıştığını dile getiren Akbayır, "Kırşehir'de düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak Kılıçözü Sanayi Sitesi bitimindeki alanda Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hatıra Ormanı'nı oluşturduk. Şehidimiz vefat ettiğinde 27 yaşında olduğu için hatıra ormanımıza bin 27 fidan diktik. Kırşehir'den ve ilçelerden gelen gönüllülerimizle bu ağaçlandırmayı yaptık.Mekanı cennet olsun, ruhu şad olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.