pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

10.11.2016 - 10:48, Güncelleme: 10.11.2016 - 10:48
 

Kırşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

Soruşturma kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında esnafın da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün sivil ayağına yönelik operasyon düzenledi.Kent merkezinde çeşitli adreslere yapılan baskınlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan A.K, E.Ç, H.E, İ.A, İ.Ç, L.G, M.B. ve M.A. gözaltına alındı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, çok sayıda 1 dolar ve dijital doküman bulundu.Kamu alanları dışındaki yapılanmaları organize ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları iddia edilen zanlılardan bazılarının örgütün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları belirlendi.
Soruşturma kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında esnafın da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün sivil ayağına yönelik operasyon düzenledi.

Kent merkezinde çeşitli adreslere yapılan baskınlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan A.K, E.Ç, H.E, İ.A, İ.Ç, L.G, M.B. ve M.A. gözaltına alındı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalarda, çok sayıda 1 dolar ve dijital doküman bulundu.

Kamu alanları dışındaki yapılanmaları organize ettikleri ve örgüt propagandası yaptıkları iddia edilen zanlılardan bazılarının örgütün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.