pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

20.10.2016 - 13:43, Güncelleme: 20.10.2016 - 13:43
 

Kırşehir'de Fetö/pdy Soruşturması

Soruşturma kapsamında aralarında infaz koruma memurlarının da olduğu 14 cezaevi çalışanı gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında infaz koruma memurlarının da olduğu 14 cezaevi çalışanı gözaltına alındı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kentteki farklı ceza infaz kurumlarında görev yapan infaz koruma memurlarının da aralarında olduğu 14 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.Ekipler, şüphelileri, kent merkezindeki çeşitli adreslerde gözaltına aldı.İkamet ve araçlarında arama yapılan zanlılardan bazılarının, örgütün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları belirlendi.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.Öte yandan, Kırşehir'de daha önce yapılan operasyonda 4 infaz koruma memuru, "ByLock" kullandıkları belirlenerek gözaltına alınmıştı.
Soruşturma kapsamında aralarında infaz koruma memurlarının da olduğu 14 cezaevi çalışanı gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında infaz koruma memurlarının da olduğu 14 cezaevi çalışanı gözaltına alındı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kentteki farklı ceza infaz kurumlarında görev yapan infaz koruma memurlarının da aralarında olduğu 14 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelileri, kent merkezindeki çeşitli adreslerde gözaltına aldı.

İkamet ve araçlarında arama yapılan zanlılardan bazılarının, örgütün gizli yazışma programı "ByLock"u kullandıkları belirlendi.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Öte yandan, Kırşehir'de daha önce yapılan operasyonda 4 infaz koruma memuru, "ByLock" kullandıkları belirlenerek gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.