pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Fetö/pdy Operasyonu

24.07.2017 - 15:43, Güncelleme: 24.07.2017 - 15:43
 

Kırşehir'de Fetö/pdy Operasyonu

Eski kamu personellerinin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kentteki örgüt üyeleri ve örgütle bağlantıları olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalandı.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen, aralarında ihraç edilen eski kamu personellerinin de bulunduğu H.B, E.A, M.M.Ö, M.A, N.G. ve M.Y, emniyete götürüldü.Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Eski kamu personellerinin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında kentteki örgüt üyeleri ve örgütle bağlantıları olduğu iddia edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen, aralarında ihraç edilen eski kamu personellerinin de bulunduğu H.B, E.A, M.M.Ö, M.A, N.G. ve M.Y, emniyete götürüldü.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.