pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Fetö/pdy Operasyonu

23.03.2017 - 10:03, Güncelleme: 23.03.2017 - 10:03
 

Kırşehir'de Fetö/pdy Operasyonu

Eski binbaşı ve polis memurunun da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, eski binbaşı ve polisin de aralarında yer aldığı 4 zanlı yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen binbaşı G.Ü, eski polis memuru S.D. ile H.A. ve Y.A'yı, kent merkezinde gözaltına aldı. Örgüte finans desteği sağladıkları, FETÖ üyesi oldukları ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlının ikametleri ve araçlarında arama yapıldı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Eski binbaşı ve polis memurunun da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, eski binbaşı ve polisin de aralarında yer aldığı 4 zanlı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen binbaşı G.Ü, eski polis memuru S.D. ile H.A. ve Y.A'yı, kent merkezinde gözaltına aldı.

Örgüte finans desteği sağladıkları, FETÖ üyesi oldukları ve örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlının ikametleri ve araçlarında arama yapıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.