pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de Eczacılara Meslek İçi Eğitim

28.07.2017 - 18:28, Güncelleme: 28.07.2017 - 18:28
 

Kırşehir'de Eczacılara Meslek İçi Eğitim

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası tarafından meslek içi eğitim verildi.Odanın Kırşehir İl Temsilciliğinden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası tarafından meslek içi eğitim verildi.Odanın Kırşehir İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamada, 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası’na bağlı Kırşehir'de meslek içi eğitimlerin devam ettiği ifade edildi.Temsilciliğin toplantı salonunda düzenlenen eğitim programında eczacılara, "Medikal Eğitimi" ve "Yaşam Desteği" konularında eğitim verildiği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Yaşam Desteği konulu eğitimini Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp uzmanları Dr. Hacı Mehmet Çalışkan ve Dr. Burak Çelik ile acil tıp asistanı Dr. Duygu Çiftçi Sivri verdi. Eğitimle eczacılar, hem bilgilerini tazeledi hem de konuyla ilgili dünya tıp literatürüne yeni giren yayınları takip etmiş oldu. Medikal Eğitimi, Luxor Medikal firmasının Türkiye Satış Direktörü Yüceer Konca ve aynı firmanın bölge sorumlusu Alper Çınar verdi. Eğitimle kısa süre önce SGK ile yapılan medikal sözleşme hakkında bilgilerin yanında, medikal malzemelerinin sunumu, satışı ve resmi işlemleri hakkında bilgiler verildi."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası tarafından meslek içi eğitim verildi.Odanın Kırşehir İl Temsilciliğinden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası tarafından meslek içi eğitim verildi.

Odanın Kırşehir İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamada, 34. Bölge Aksaray-Kırşehir Eczacı Odası’na bağlı Kırşehir'de meslek içi eğitimlerin devam ettiği ifade edildi.

Temsilciliğin toplantı salonunda düzenlenen eğitim programında eczacılara, "Medikal Eğitimi" ve "Yaşam Desteği" konularında eğitim verildiği dile getirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yaşam Desteği konulu eğitimini Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp uzmanları Dr. Hacı Mehmet Çalışkan ve Dr. Burak Çelik ile acil tıp asistanı Dr. Duygu Çiftçi Sivri verdi. Eğitimle eczacılar, hem bilgilerini tazeledi hem de konuyla ilgili dünya tıp literatürüne yeni giren yayınları takip etmiş oldu. Medikal Eğitimi, Luxor Medikal firmasının Türkiye Satış Direktörü Yüceer Konca ve aynı firmanın bölge sorumlusu Alper Çınar verdi. Eğitimle kısa süre önce SGK ile yapılan medikal sözleşme hakkında bilgilerin yanında, medikal malzemelerinin sunumu, satışı ve resmi işlemleri hakkında bilgiler verildi."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.