pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Dolandırıcılık Operasyonu

30.11.2016 - 11:18, Güncelleme: 30.11.2016 - 11:18
 

Kırşehir'de Dolandırıcılık Operasyonu

Çalıntı otomobilleri sahte evrakla satmaya çalıştıkları öne sürülen 3 kişi tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çalıntı otomobilleri sahte evrakla satmaya çalıştıkları iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Kayseri'den gelen bazı kişilerin Kırşehir'de sahte evrakla lüks otomobil satmaya çalıştığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.Kentteki bir esnafın verdiği eşkal ve otomobil bilgileri ile MOBESE kayıtlarını da izleyen ekipler, K.K, M.R.Z ve M.E'yi Ankara Caddesi'nde yakaladı.Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların, farklı illerden çaldıkları otomobilleri Kırşehir'de 3 kişiye sahte evrakla satmaya çalıştığı ileri sürüldü.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.K, M.R.Z. ve M.E, mahkemece tutuklandı.Zanlıların, aynı yöntemlerle Nevşehir, Aksaray, Yozgat ve Kayseri'de çeşitli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik olaylarına karışmaktan kayıtları bulunduğu belirtildi.
Çalıntı otomobilleri sahte evrakla satmaya çalıştıkları öne sürülen 3 kişi tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de çalıntı otomobilleri sahte evrakla satmaya çalıştıkları iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Kayseri'den gelen bazı kişilerin Kırşehir'de sahte evrakla lüks otomobil satmaya çalıştığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Kentteki bir esnafın verdiği eşkal ve otomobil bilgileri ile MOBESE kayıtlarını da izleyen ekipler, K.K, M.R.Z ve M.E'yi Ankara Caddesi'nde yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların, farklı illerden çaldıkları otomobilleri Kırşehir'de 3 kişiye sahte evrakla satmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.K, M.R.Z. ve M.E, mahkemece tutuklandı.

Zanlıların, aynı yöntemlerle Nevşehir, Aksaray, Yozgat ve Kayseri'de çeşitli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik olaylarına karışmaktan kayıtları bulunduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.