pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de "Dikensiz Yollar" Projesi Semineri

29.05.2017 - 17:28, Güncelleme: 29.05.2017 - 17:28
 

Kırşehir'de "Dikensiz Yollar" Projesi Semineri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) engellilere yönelik olarak başlattığı "Dikensiz Yollar" projesi kapsamında seminer düzenlendi.TSO'dan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) engellilere yönelik olarak başlattığı "Dikensiz Yollar" projesi kapsamında seminer düzenlendi.TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Konferans Salonu'ndaki seminerde, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden katılan akademisyenler engellilerin sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği ve hükümet tarafından finanse edilen "Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında "Dikensiz Yollar" projesini hazırladıklarını belirtti.Projenin 2 bin 200 proje arasından seçildiğine işaret eden Ekicioğlu, "Dikensiz Yollar Projesi ile hedefimiz 15-35 yaş arası engelli kardeşlerimize süs bitkisi yetiştiriciliği alanında istihdam sağlamak, onları iş hayatına kazandırmaktır. Değerli akademisyenlerimizin öncülüğünde projemizin teorik eğitim ayağı tamamlanmıştır. Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde kurduğumuz sera ile artık pratik eğitimlere geçilecektir. Bugün burada sevgili gençlerimizin, çocuklarımızın ve siz kıymetli fedakar ailelerimizin gözlerindeki sevinci görünce doğru bir iş yapmanın inancını ve heyecanını bir kez daha yaşıyoruz."Üç gün süren "Engellilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri’" seminerinde, Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Özmen, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Aksoy, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Serkan Dilek ve Doç. Dr. Orhan Kandemir konuşma yaparak engellileri bilgilendirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) engellilere yönelik olarak başlattığı "Dikensiz Yollar" projesi kapsamında seminer düzenlendi.TSO'dan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) engellilere yönelik olarak başlattığı "Dikensiz Yollar" projesi kapsamında seminer düzenlendi.

TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Konferans Salonu'ndaki seminerde, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden katılan akademisyenler engellilerin sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, seminerin açılışında yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği ve hükümet tarafından finanse edilen "Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ve İstihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında "Dikensiz Yollar" projesini hazırladıklarını belirtti.

Projenin 2 bin 200 proje arasından seçildiğine işaret eden Ekicioğlu, "Dikensiz Yollar Projesi ile hedefimiz 15-35 yaş arası engelli kardeşlerimize süs bitkisi yetiştiriciliği alanında istihdam sağlamak, onları iş hayatına kazandırmaktır. Değerli akademisyenlerimizin öncülüğünde projemizin teorik eğitim ayağı tamamlanmıştır. Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde kurduğumuz sera ile artık pratik eğitimlere geçilecektir. Bugün burada sevgili gençlerimizin, çocuklarımızın ve siz kıymetli fedakar ailelerimizin gözlerindeki sevinci görünce doğru bir iş yapmanın inancını ve heyecanını bir kez daha yaşıyoruz."

Üç gün süren "Engellilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri’" seminerinde, Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Özmen, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Aksoy, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Serkan Dilek ve Doç. Dr. Orhan Kandemir konuşma yaparak engellileri bilgilendirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.