pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim

31.10.2017 - 11:08, Güncelleme: 31.10.2017 - 11:08
 

Kırşehir'de Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim

Kent genelinde 85 personelin katılımıyla çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Çocuk ve Trafik şubeleri personelinin katılımıyla kent merkezinde 11, ilçelerde ise 16 ekiple çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi. Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması, güvenli bir eğitim öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla il genelinde eş zamanlı yapılan uygulamaya 85 personel katıldı.İl genelindeki uygulama kapsamında, 74 okul ve çevresi, 16 internet kafe, 8 oyun salonu, 33 kahvehane, 8 iddia ve şans oyun bayii, 9 içkili mekan, 10 büfe, 38 park ve bahçe, 55 okul servisi, 7 özel araç ile 282 kişi kontrol edildi.Ekipler, denetimler sonucunda bir internet kafeye okul saatinde öğrenci bulundurmaktan, bir oyun salonuna çalışma ruhsatı bulunmaması, iki servis aracına da tespit edilen eksikliklerden dolayı işlem yaptı.
Kent genelinde 85 personelin katılımıyla çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kent genelinde çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Çocuk ve Trafik şubeleri personelinin katılımıyla kent merkezinde 11, ilçelerde ise 16 ekiple çocukların korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi.

Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması, güvenli bir eğitim öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla il genelinde eş zamanlı yapılan uygulamaya 85 personel katıldı.

İl genelindeki uygulama kapsamında, 74 okul ve çevresi, 16 internet kafe, 8 oyun salonu, 33 kahvehane, 8 iddia ve şans oyun bayii, 9 içkili mekan, 10 büfe, 38 park ve bahçe, 55 okul servisi, 7 özel araç ile 282 kişi kontrol edildi.

Ekipler, denetimler sonucunda bir internet kafeye okul saatinde öğrenci bulundurmaktan, bir oyun salonuna çalışma ruhsatı bulunmaması, iki servis aracına da tespit edilen eksikliklerden dolayı işlem yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.