pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Çiçek Satış Merkezi Açılacak

30.09.2016 - 17:28, Güncelleme: 30.09.2016 - 17:28
 

Kırşehir'de Çiçek Satış Merkezi Açılacak

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çiçek Satış Merkezi inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çiçek Satış Merkezi inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, çiçek ve fidan satışı yapılan, ayrıca bahçe yapım ve bakım hizmetleri verilecek merkezin inşaatında sona yaklaşıldığını aktardı.Daha yeşil ve renkli bir Kırşehir hedeflediklerini kaydeden Bahçeci, açıklamasında, "10 binlerce ağacı ve 100 binlerce çiçeği toprakla buluşturarak Kırşehir'in sokaklarını yeşillendirdik. Şimdi de evleri, bahçeleri, balkonları yeşillendirmeyi amaçlıyoruz. Bitkiler hakkında bilgiler alabilmeniz için Çiçek Satış Merkezi Projemizi tamamlamak üzereyiz. Hizmete girdiği zaman mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunulacak. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyaç da aynı merkezden temin edilebilecek. Açık ve kapalı satış alanlarının yer alacağı Çiçek Satış Merkezimizde, talep halinde site ve apartmanlara ücret karşılığında çevre düzenleme hizmeti de verilecek." ifadelerine yer verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çiçek Satış Merkezi inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.Bahçeci, yaptığı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Çiçek Satış Merkezi inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, çiçek ve fidan satışı yapılan, ayrıca bahçe yapım ve bakım hizmetleri verilecek merkezin inşaatında sona yaklaşıldığını aktardı.

Daha yeşil ve renkli bir Kırşehir hedeflediklerini kaydeden Bahçeci, açıklamasında, "10 binlerce ağacı ve 100 binlerce çiçeği toprakla buluşturarak Kırşehir'in sokaklarını yeşillendirdik. Şimdi de evleri, bahçeleri, balkonları yeşillendirmeyi amaçlıyoruz. Bitkiler hakkında bilgiler alabilmeniz için Çiçek Satış Merkezi Projemizi tamamlamak üzereyiz. Hizmete girdiği zaman mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunulacak. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyaç da aynı merkezden temin edilebilecek. Açık ve kapalı satış alanlarının yer alacağı Çiçek Satış Merkezimizde, talep halinde site ve apartmanlara ücret karşılığında çevre düzenleme hizmeti de verilecek." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.