pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de "Çevre Ve Doğa" Konferansı

24.01.2018 - 12:58, Güncelleme: 24.01.2018 - 12:58
 

Kırşehir'de "Çevre Ve Doğa" Konferansı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Asımın Nesli Derneği, gençlere yönelik "Çevre ve Doğa" konferansı düzenledi.Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Asımın Nesli Derneği, gençlere yönelik "Çevre ve Doğa" konferansı düzenledi.Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen "Çevre ve Doğa" konferansına çocuk edebiyatı yazarı Atilla Baran konuşmacı olarak katıldı.Kırşehir Asımın Nesli Hareketi Derneği Başkanı Mahmut Sami Doğancı, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, Ömer Halisdemir’in adını alan okulda, bu konferansı gerçekleştirmenin ayrı bir heyecan olduğunu belirtti.Yazar Atilla Baran da öğrencilere günlük tutmalarını tavsiye ederek, bunun hayati derecede önemli olduğunu vurgulayarak, yazdığı "Barışbaz: Kozalak Savaşları" kitabında geçen çevre konularından bahsetti.Konferansa, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Asımın Nesli Derneği, gençlere yönelik "Çevre ve Doğa" konferansı düzenledi.Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Asımın Nesli Derneği, gençlere yönelik "Çevre ve Doğa" konferansı düzenledi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen "Çevre ve Doğa" konferansına çocuk edebiyatı yazarı Atilla Baran konuşmacı olarak katıldı.

Kırşehir Asımın Nesli Hareketi Derneği Başkanı Mahmut Sami Doğancı, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, Ömer Halisdemir’in adını alan okulda, bu konferansı gerçekleştirmenin ayrı bir heyecan olduğunu belirtti.

Yazar Atilla Baran da öğrencilere günlük tutmalarını tavsiye ederek, bunun hayati derecede önemli olduğunu vurgulayarak, yazdığı "Barışbaz: Kozalak Savaşları" kitabında geçen çevre konularından bahsetti.

Konferansa, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.