pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de "Boşanma" Kavgası: 1 Yaralı

27.08.2016 - 19:38, Güncelleme: 27.08.2016 - 19:38
 

Kırşehir'de "Boşanma" Kavgası: 1 Yaralı

Kız kardeşinden boşanmasını isteyen kayınbiraderi tarafından vurulan kişi ağır yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kız kardeşinden boşanmasını isteyen kayınbiraderi tarafından tabancayla vurulan kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Hamza K. ile kayınbiraderi Adem Ö. arasında Cacabey Meydanı'nda boşanma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Eniştesini kız kardeşinden boşanması için ikna etmeye çalışan Adem Ö. ile Hamza K. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Adem Ö, yanında getirdiği tabancayla Hamza K'yı vurdu.Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hamza K'ya ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Hamza K, daha sonra Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.Olaydan sonra kaçan Adem Ö, Aşıkpaşa Mahallesi'nde yakalandı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kız kardeşinden boşanmasını isteyen kayınbiraderi tarafından vurulan kişi ağır yaralandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, kız kardeşinden boşanmasını isteyen kayınbiraderi tarafından tabancayla vurulan kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hamza K. ile kayınbiraderi Adem Ö. arasında Cacabey Meydanı'nda boşanma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Eniştesini kız kardeşinden boşanması için ikna etmeye çalışan Adem Ö. ile Hamza K. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Adem Ö, yanında getirdiği tabancayla Hamza K'yı vurdu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hamza K'ya ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Hamza K, daha sonra Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan Adem Ö, Aşıkpaşa Mahallesi'nde yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.