pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Atama

29.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 29.03.2017 - 16:13
 

Kırşehir'de Atama

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Gençlik Merkezi Müdürü Emre Aslan atandı.Atama kararının tebliğinin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Gençlik Merkezi Müdürü Emre Aslan atandı.Atama kararının tebliğinin ardından görevine başlayan Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’in kısa süre önce bakanlık kararı ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanması üzerine boş olan bu göreve atamasının yapıldığını söyledi.Kırşehir'de spor hizmetleri ve faaliyetleri adına çalışmalara devam edeceklerini belirten Aslan, kentte genç yaşlı herkesimden bireyin spor yapması için projeler hazırlayacaklarını ifade etti.Kırşehir'deki farklı okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapan Aslan, ocak ayında Kırşehir Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine getirilmişti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Gençlik Merkezi Müdürü Emre Aslan atandı.Atama kararının tebliğinin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine Gençlik Merkezi Müdürü Emre Aslan atandı.

Atama kararının tebliğinin ardından görevine başlayan Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’in kısa süre önce bakanlık kararı ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanması üzerine boş olan bu göreve atamasının yapıldığını söyledi.

Kırşehir'de spor hizmetleri ve faaliyetleri adına çalışmalara devam edeceklerini belirten Aslan, kentte genç yaşlı herkesimden bireyin spor yapması için projeler hazırlayacaklarını ifade etti.

Kırşehir'deki farklı okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapan Aslan, ocak ayında Kırşehir Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.