pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de, Aranan 9 Kişi Yakalandı

01.02.2017 - 12:23, Güncelleme: 01.02.2017 - 12:23
 

Kırşehir'de, Aranan 9 Kişi Yakalandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 9 kişi, il genelinde 105 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 9 kişi, il genelinde 105 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda yakalandı.Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube müdürlükleri ekiplerinden 105 polisin katılımıyla kent merkezi ile Kaman, Çiçekdağı ve Akçakent ilçelerinde operasyon düzenlendi.Çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan S.K, T.D, İ.G, O.Y, R.O, Y.H, V.D, M.B. ve A.A. yakalandı.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 9 kişi, işlemleri için adliyeye götürüldü.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 9 kişi, il genelinde 105 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan 9 kişi, il genelinde 105 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda yakalandı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube müdürlükleri ekiplerinden 105 polisin katılımıyla kent merkezi ile Kaman, Çiçekdağı ve Akçakent ilçelerinde operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan haklarında hapis cezası bulunan S.K, T.D, İ.G, O.Y, R.O, Y.H, V.D, M.B. ve A.A. yakalandı.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 9 kişi, işlemleri için adliyeye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.