pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de Anız Yangını

28.07.2018 - 16:13, Güncelleme: 28.07.2018 - 16:13
 

Kırşehir'de Anız Yangını

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Boztepe ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü.Boztepe ilçesinden kent merkezine giden karayolu kenarındaki bir tarlada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Boztepe ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü.Boztepe ilçesinden kent merkezine giden karayolu kenarındaki bir tarlada, hasat sonrası henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Tarlada anızların tutuşması sonucu çıkan yangın, kısa sürede rüzgarın etkisiyle yayıldı.Boztepe Belediyesi ve İl Özel İdaresi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, çevredeki vatandaşların da yardımıyla söndürüldü.İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 70 dönümlük tarım arazisinde etkili olan yangının çıkış nedenini araştırıyor.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Boztepe ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü.Boztepe ilçesinden kent merkezine giden karayolu kenarındaki bir tarlada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Boztepe ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü.

Boztepe ilçesinden kent merkezine giden karayolu kenarındaki bir tarlada, hasat sonrası henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tarlada anızların tutuşması sonucu çıkan yangın, kısa sürede rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Boztepe Belediyesi ve İl Özel İdaresi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, çevredeki vatandaşların da yardımıyla söndürüldü.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 70 dönümlük tarım arazisinde etkili olan yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.