pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de "Ak Parti Siyaset Akademisi" Programı

28.04.2018 - 17:18, Güncelleme: 28.04.2018 - 17:18
 

Kırşehir'de "Ak Parti Siyaset Akademisi" Programı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "AK Parti Siyaset Akademisi" programı düzenlendi. AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen program,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "AK Parti Siyaset Akademisi" programı düzenlendi. AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen program, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. "Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe" sloganıyla düzenlenen programda, avukat Abdurrahman Alp Beyaz ve Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan konferans verdi.Beyaz, Türkiye'deki siyasi gelişmeler, temel siyasal kavramlar ve ideolojiler, siyasi gruplar arasındaki düşünce farklıları ve siyasi ideolojilerin etkilerini anlattı.Orhan ise belediyelerin vatandaş ile olan irtibatı, belediyecilik faaliyetleri, tecrübe paylaşımları hakkında bilgi verdi. Beyaz ve Orhan, siyaset akademisi katılımcılarının sorularını da cevapladı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "AK Parti Siyaset Akademisi" programı düzenlendi. AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen program,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, "AK Parti Siyaset Akademisi" programı düzenlendi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı tarafından organize edilen program, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

"Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe" sloganıyla düzenlenen programda, avukat Abdurrahman Alp Beyaz ve Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan konferans verdi.

Beyaz, Türkiye'deki siyasi gelişmeler, temel siyasal kavramlar ve ideolojiler, siyasi gruplar arasındaki düşünce farklıları ve siyasi ideolojilerin etkilerini anlattı.

Orhan ise belediyelerin vatandaş ile olan irtibatı, belediyecilik faaliyetleri, tecrübe paylaşımları hakkında bilgi verdi.

Beyaz ve Orhan, siyaset akademisi katılımcılarının sorularını da cevapladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.