pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de 732 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti

11.10.2017 - 12:23, Güncelleme: 11.10.2017 - 12:23
 

Kırşehir'de 732 Hastaya Evde Sağlık Hizmeti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 732 hastaya evde sağlık hizmeti verildiği bildirildi.Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 732 hastaya evde sağlık hizmeti verildiği bildirildi.Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kaman Devlet Hastanesi, Mucur Ek Hizmet Binası ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde oluşturulan 4 ayri birimin merkez ve ilçelerde evde sağlık hizmeti verdiği ifade edildi.Ekiplerin birliğin koordinasyonunda haftanın her günü hastaların ayağına sağlık hizmeti götürdüğü aktarılan açıklamada, müracaatı onaylanan her hastaya evde sağlık hizmeti verildiği kaydedildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Evde Sağlık Hizmeti Birimi hekimi Dr. Abdullah Buğra Can, sağlık kuruluşlarına gelemeyecek durumda olan hastalara bu hizmetin verildiğini vurguladı.Can, "Talepleri olumlu bulunan hastalarımız ilk 24 saat içerisinde ziyaret edilmekte ve ev ortamında ekiplerimizce hizmetin gereği olarak yapılması uygun olan tüm tıbbi işlemler hastalarımızın imkanlarına sunulmaktadır. İlimizde 2010 yılından itibaren evde sağlık hizmeti sunumuna başlanmış olup, Eylül 2017 ayı sonuna kadar 4 bin 912 hastaya hizmet verilmiştir. Şu an itibarı ile 732 hastanın süreci aktif olarak devam etmektedir." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 732 hastaya evde sağlık hizmeti verildiği bildirildi.Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 732 hastaya evde sağlık hizmeti verildiği bildirildi.

Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kaman Devlet Hastanesi, Mucur Ek Hizmet Binası ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde oluşturulan 4 ayri birimin merkez ve ilçelerde evde sağlık hizmeti verdiği ifade edildi.

Ekiplerin birliğin koordinasyonunda haftanın her günü hastaların ayağına sağlık hizmeti götürdüğü aktarılan açıklamada, müracaatı onaylanan her hastaya evde sağlık hizmeti verildiği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Evde Sağlık Hizmeti Birimi hekimi Dr. Abdullah Buğra Can, sağlık kuruluşlarına gelemeyecek durumda olan hastalara bu hizmetin verildiğini vurguladı.

Can, "Talepleri olumlu bulunan hastalarımız ilk 24 saat içerisinde ziyaret edilmekte ve ev ortamında ekiplerimizce hizmetin gereği olarak yapılması uygun olan tüm tıbbi işlemler hastalarımızın imkanlarına sunulmaktadır. İlimizde 2010 yılından itibaren evde sağlık hizmeti sunumuna başlanmış olup, Eylül 2017 ayı sonuna kadar 4 bin 912 hastaya hizmet verilmiştir. Şu an itibarı ile 732 hastanın süreci aktif olarak devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.