pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de 6 Ayda 800 Anjiyo Yapıldı

22.01.2018 - 18:08, Güncelleme: 22.01.2018 - 18:08
 

Kırşehir'de 6 Ayda 800 Anjiyo Yapıldı

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulan ünitede 6 ayda 800 hastaya anjiyo yapıldığı bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulan ünitede 6 ayda 800 hastaya anjiyo yapıldığı bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 6 ay önce hizmet vermeye başlayan anjiyo ünitesinde bir çok operasyonun yanı sıra kalp, damar ameliyatlarının da yapıldığı belirtildi.Anjiyo ünitesinde doçent, yardımcı doçent, uzman hekimlerin, açık kalp cerrahisi konusunda özel eğitim almış 3 cerrahi hemşiresi, 8 yoğun bakım ve 8 servis hemşiresinin görev yaptığı aktarılan açıklamada, kentte dünya standartlarında hizmet veren hastane ve ünitelerin olmasının vatandaşların tedavilerine olumlu yansıdığı ifade edildi. İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu, da konuya ilişkin şu bilgileri verdi: "Hastanemizde ünitemizin kurulmasının ardından 6 ay içerisinde 800 anjiyo ve önemli kalp damar hastalıkları ameliyatları yaptık. Kısa süre önce hastanemize baş dönmesi, bayılma şikayeti ile başvuran 76 yaşındaki Mustafa Akbaş'a, yapılan tetkikler sonucunda, kritik sol karotis arter darlığı tanısı kondu. Hastanın felç geçirme riski nedeniyle ünitemizde ameliyatı yapıldı. Hastamız ameliyat öncesi ve sonrası sürecinde hiçbir sorunla karşılaşılmadan, bir gün sonra normal hayatına döndü. Ameliyatı gerçekleştiren hekimlerimize, sağlık personellerimize teşekkür ediyorum. Bu tür başarılı ameliyatlar hem hastanemiz hem de Kırşehir ilimiz adına büyük mutluluk verici gelişmelerdir."
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulan ünitede 6 ayda 800 hastaya anjiyo yapıldığı bildirildi.İl Sağlık Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurulan ünitede 6 ayda 800 hastaya anjiyo yapıldığı bildirildi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 6 ay önce hizmet vermeye başlayan anjiyo ünitesinde bir çok operasyonun yanı sıra kalp, damar ameliyatlarının da yapıldığı belirtildi.

Anjiyo ünitesinde doçent, yardımcı doçent, uzman hekimlerin, açık kalp cerrahisi konusunda özel eğitim almış 3 cerrahi hemşiresi, 8 yoğun bakım ve 8 servis hemşiresinin görev yaptığı aktarılan açıklamada, kentte dünya standartlarında hizmet veren hastane ve ünitelerin olmasının vatandaşların tedavilerine olumlu yansıdığı ifade edildi.

İl Sağlık Müdürü Suat Türkoğlu, da konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

"Hastanemizde ünitemizin kurulmasının ardından 6 ay içerisinde 800 anjiyo ve önemli kalp damar hastalıkları ameliyatları yaptık. Kısa süre önce hastanemize baş dönmesi, bayılma şikayeti ile başvuran 76 yaşındaki Mustafa Akbaş'a, yapılan tetkikler sonucunda, kritik sol karotis arter darlığı tanısı kondu. Hastanın felç geçirme riski nedeniyle ünitemizde ameliyatı yapıldı. Hastamız ameliyat öncesi ve sonrası sürecinde hiçbir sorunla karşılaşılmadan, bir gün sonra normal hayatına döndü. Ameliyatı gerçekleştiren hekimlerimize, sağlık personellerimize teşekkür ediyorum. Bu tür başarılı ameliyatlar hem hastanemiz hem de Kırşehir ilimiz adına büyük mutluluk verici gelişmelerdir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.