pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de 50 Kişi Girişimcilik Kursu Aldı

26.02.2019 - 16:43, Güncelleme: 26.02.2019 - 16:43
 

Kırşehir'de 50 Kişi Girişimcilik Kursu Aldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çalışma ve İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü iş birliğinde 50 kişiye girişimcilik...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çalışma ve İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü iş birliğinde 50 kişiye girişimcilik kursu verildi.Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, 23-26 Şubat'ta düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursunun tamamlandığı belirtildi.Ücretsiz olarak verilen kursa 50 girişimcinin adayının katıldığı ifade edilen açıklamada, kendi işletmelerini kurmayı planlayan kursiyerlerin istihdama da katkı sağlayacağı dile getirildi.Kırşehir ekonomisine 50 girişimcinin daha kazandırıldığına vurgu yapılan açıklamada, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine devam edileceği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çalışma ve İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü iş birliğinde 50 kişiye girişimcilik...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Çalışma ve İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü iş birliğinde 50 kişiye girişimcilik kursu verildi.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, 23-26 Şubat'ta düzenlenen uygulamalı girişimcilik kursunun tamamlandığı belirtildi.

Ücretsiz olarak verilen kursa 50 girişimcinin adayının katıldığı ifade edilen açıklamada, kendi işletmelerini kurmayı planlayan kursiyerlerin istihdama da katkı sağlayacağı dile getirildi.

Kırşehir ekonomisine 50 girişimcinin daha kazandırıldığına vurgu yapılan açıklamada, girişimciliğin gelişmesine ve desteklenmesine devam edileceği kaydedildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.