pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de 43 Okula "Beyaz Bayrak", 7 Okula "Beslenme Dostu" Okul Sertifikası

22.10.2016 - 18:03, Güncelleme: 22.10.2016 - 18:03
 

Kırşehir'de 43 Okula "Beyaz Bayrak", 7 Okula "Beslenme Dostu" Okul Sertifikası

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 43 okulun beyaz bayrak, 7 okulun da beslenme dostu okul sertifikası aldığı bildirildi.İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 43 okulun beyaz bayrak, 7 okulun da beslenme dostu okul sertifikası aldığı bildirildi.İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün yürüttüğü Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi'nin sertifika töreninin öğretmenevinde gerçekleştirildiği belirtildi.Kırşehir genelindeki okulların 2015-2016 eğitim öğretim yılında denetlendiği ifade edilen açıklamada, 43 okulun beyaz bayrak, 7 okulun da beslenme dostu okul sertifikası almaya hak kazandığı aktarıldı.Açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarını temizlik ve hijyen konusunda teşvik etmek amacıyla Beyaz Bayrak, öğrencilerin sağlıklı beslenmesiyle ilgili çalışmaları teşvik etmek amacıyla da Beslenme Dostu Okul Projelerinin uygulandığına işaret edilerek, törene Kırşehir Halk Sağlığı Müdürü Bekir Demirbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve idarecilerin katıldığı kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 43 okulun beyaz bayrak, 7 okulun da beslenme dostu okul sertifikası aldığı bildirildi.İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 43 okulun beyaz bayrak, 7 okulun da beslenme dostu okul sertifikası aldığı bildirildi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün yürüttüğü Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Projesi'nin sertifika töreninin öğretmenevinde gerçekleştirildiği belirtildi.

Kırşehir genelindeki okulların 2015-2016 eğitim öğretim yılında denetlendiği ifade edilen açıklamada, 43 okulun beyaz bayrak, 7 okulun da beslenme dostu okul sertifikası almaya hak kazandığı aktarıldı.

Açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarını temizlik ve hijyen konusunda teşvik etmek amacıyla Beyaz Bayrak, öğrencilerin sağlıklı beslenmesiyle ilgili çalışmaları teşvik etmek amacıyla da Beslenme Dostu Okul Projelerinin uygulandığına işaret edilerek, törene Kırşehir Halk Sağlığı Müdürü Bekir Demirbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve idarecilerin katıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.