pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de "4. Çocuk Şenliği" Düzenlenecek

20.04.2018 - 20:03, Güncelleme: 20.04.2018 - 20:03
 

Kırşehir'de "4. Çocuk Şenliği" Düzenlenecek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "4. Çocuk Şenliği" düzenleyecek.Belediyeden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "4. Çocuk Şenliği" düzenleyecek.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Çocuk Şenliği, 23 Nisan Pazartesi günü Masal Park'ta gerçekleştirilecek.Şenlikte, çocuk korosu, palyaço, yüz boyama etkinliği, balon, karagöz gölge oyunu, hacivat karagöz, jonglör, karagöz atölye, orta oyunu, ilizyon, çeşitli yarışmalar ve eğlence programları yapılacak.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ücretsiz olarak planlanan 4. Çocuk Şenliği'ne tüm çocukları davet etti.Başkan Bahçeci, "Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene Çocuk Şenliğimizin dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "4. Çocuk Şenliği" düzenleyecek.Belediyeden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "4. Çocuk Şenliği" düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Çocuk Şenliği, 23 Nisan Pazartesi günü Masal Park'ta gerçekleştirilecek.

Şenlikte, çocuk korosu, palyaço, yüz boyama etkinliği, balon, karagöz gölge oyunu, hacivat karagöz, jonglör, karagöz atölye, orta oyunu, ilizyon, çeşitli yarışmalar ve eğlence programları yapılacak.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ücretsiz olarak planlanan 4. Çocuk Şenliği'ne tüm çocukları davet etti.

Başkan Bahçeci, "Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene Çocuk Şenliğimizin dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.