pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de 2 Memur Bylock'tan Tutuklandı

14.04.2017 - 17:08, Güncelleme: 14.04.2017 - 17:08
 

Kırşehir'de 2 Memur Bylock'tan Tutuklandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden, kamuda görevli 2'si tutuklandı.Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, ByLock kullanıcısı oldukları iddiasıyla aralarında kamu personelinin de olduğu 4 kişi için gözaltı kararı çıkarıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, kamu personeli E.K, A.Ö, İ.D. ile kapatılan örgüte yakın bir şirketin çalışanı İ.D. gözaltına alındı.İkamet ve araçlarında arama yapılan zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan, A.Ö. ve İ.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.E.K. ve İ.D. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla yakalanan 4 kişiden, kamuda görevli 2'si tutuklandı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, ByLock kullanıcısı oldukları iddiasıyla aralarında kamu personelinin de olduğu 4 kişi için gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, kamu personeli E.K, A.Ö, İ.D. ile kapatılan örgüte yakın bir şirketin çalışanı İ.D. gözaltına alındı.

İkamet ve araçlarında arama yapılan zanlılar, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan, A.Ö. ve İ.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

E.K. ve İ.D. ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.