pendik escort bayan
ak

Kırşehir'de 113 Okulda Güvenli Eğitim Seminerleri

11.04.2018 - 11:13, Güncelleme: 11.04.2018 - 11:13
 

Kırşehir'de 113 Okulda Güvenli Eğitim Seminerleri

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki 113 okulda kişisel güvenlik ve suçtan korunma ile ilgili seminerler verildiği bildirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki 113 okulda kişisel güvenlik ve suçtan korunma ile ilgili seminerler verildiği bildirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Kırşehir'de Güvenli Eğitim Projesi uygulandığı belirtildi.Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin 7 ayda 113 okulu ziyaret ederek eğitim seminerleri düzenlediği ifade edilen açıklamada, öğrencilere kişisel güvenlik, suçtan korunma, internet güvenliği, sosyal medya kullanımı ve bilişim suçları konularında bilgi verildiği aktarıldı.Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan "Ortam Sanal Olsa Da İşlenen Suç Gerçektir" ve E-Güvenlik adlı broşürlerin dağıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:"Ayrıca, seminerlerde Asayiş Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan 120 Çocuklar İçin Temel Güvenlik Kuralları ve Anne ve Babalara Tavsiyeler, yine 6 bin 539 '155 Polis İmdat' adlı broşürler dağıtılmıştır. Güvenli Eğitim Uygulama kapsamında yapılan tüm çalışmalarımız ilçelerimizde de devam etmektedir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki 113 okulda kişisel güvenlik ve suçtan korunma ile ilgili seminerler verildiği bildirildi.Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki 113 okulda kişisel güvenlik ve suçtan korunma ile ilgili seminerler verildiği bildirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Kırşehir'de Güvenli Eğitim Projesi uygulandığı belirtildi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin 7 ayda 113 okulu ziyaret ederek eğitim seminerleri düzenlediği ifade edilen açıklamada, öğrencilere kişisel güvenlik, suçtan korunma, internet güvenliği, sosyal medya kullanımı ve bilişim suçları konularında bilgi verildiği aktarıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan "Ortam Sanal Olsa Da İşlenen Suç Gerçektir" ve E-Güvenlik adlı broşürlerin dağıldığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ayrıca, seminerlerde Asayiş Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan 120 Çocuklar İçin Temel Güvenlik Kuralları ve Anne ve Babalara Tavsiyeler, yine 6 bin 539 '155 Polis İmdat' adlı broşürler dağıtılmıştır. Güvenli Eğitim Uygulama kapsamında yapılan tüm çalışmalarımız ilçelerimizde de devam etmektedir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.