pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Valisi Akın'a Ziyaretler

24.05.2018 - 16:03, Güncelleme: 24.05.2018 - 16:03
 

Kırşehir Valisi Akın'a Ziyaretler

KIRŞEHİR (AA) - Bakanlar Kurulu kararıyla Kırşehir'e atanan Vali İbraihim Akın'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Bakanlar Kurulu kararıyla Kırşehir'e atanan Vali İbraihim Akın'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve beraberindekiler, Vali Akın'ı makamında ziyaret etti.Vali Akın, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Ahi kenti Kırşehir’e Vali olarak atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve Kırşehir’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ilin bütün dinamikleri ile çalışacaklarını kaydetti.Belediye Başkanı Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgin, Rektör Prof. Dr. Karakaya ve beraberindeki heyet de Vali Akın'a "hayırlı olsun" dileğinde bulunarak başarı diledi.
KIRŞEHİR (AA) - Bakanlar Kurulu kararıyla Kırşehir'e atanan Vali İbraihim Akın'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Bakanlar Kurulu kararıyla Kırşehir'e atanan Vali İbraihim Akın'a "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve beraberindekiler, Vali Akın'ı makamında ziyaret etti.

Vali Akın, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Ahi kenti Kırşehir’e Vali olarak atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve Kırşehir’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ilin bütün dinamikleri ile çalışacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgin, Rektör Prof. Dr. Karakaya ve beraberindeki heyet de Vali Akın'a "hayırlı olsun" dileğinde bulunarak başarı diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.