pendik escort bayan
ak

Kırşehir Valisi Akın, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

12.06.2019 - 15:13, Güncelleme: 12.06.2019 - 15:13
 

Kırşehir Valisi Akın, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Halk Günü" toplantısında vatandaşların talep ve şikayetleri dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Halk Günü" toplantısında vatandaşların talep ve şikayetleri dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve şikayetlerinin detaylıca görüşüldüğü toplantıda Akın, ilgili kurum amirlerine, müracaatların yasal mevzuat ve imkanlar çerçevesinde en kısa sürede çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.Halk Günü toplantısına, Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, kentteki ilgili kurum amirleri ve müracaat sahibi vatandaşlar katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Halk Günü" toplantısında vatandaşların talep ve şikayetleri dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, "Halk Günü" toplantısında vatandaşların talep ve şikayetleri dinledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların talep ve şikayetlerinin detaylıca görüşüldüğü toplantıda Akın, ilgili kurum amirlerine, müracaatların yasal mevzuat ve imkanlar çerçevesinde en kısa sürede çözüme kavuşturulması konusunda talimat verdi.

Halk Günü toplantısına, Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız, kentteki ilgili kurum amirleri ve müracaat sahibi vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.