pendik escort bayan
ak

Kırşehir Valiliği'nden "Okul Başlama Saati" Açıklaması

15.09.2017 - 14:38, Güncelleme: 15.09.2017 - 14:38
 

Kırşehir Valiliği'nden "Okul Başlama Saati" Açıklaması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yeni eğitim ve öğretim yılında ikili eğitim yapan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitimin en erken...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yeni eğitim ve öğretim yılında ikili eğitim yapan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitimin en erken saat 08.00'de başlamasına karar verildiğini bildirdi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz ile Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin ile yaptığı toplantının ardından konuşan Vali Şentürk, öğrencilerin okullara gitmelerinde oluşan sıkıntılara karşı saat ve servis ücretleri konusunda görüş birliğine varıldığını dile getirdi.Kırşehir'de ikili eğitim yapan okullardaki öğrencilerin sorunlarla karşılaşmamaları için kentte en erken sabah saat 08.00'de eğitimin başlayacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:"İlimizde ikili eğitim öğretim yapan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitimin başlama saatine sabah saat 08.00 olarak karar verilmiştir. Ayrıca, servis ücretleri hakkında velilerden gelen şikayetler de değerlendirilerek, kent genelinde ücretler en uzak mesafe için 120 lira, yakın mesafe için de en az 80 lira olarak kararlaştırılmıştır. Alınan bu kararların vatandaşlarımızı memnun edeceğine inanıyor, önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yeni eğitim ve öğretim yılında ikili eğitim yapan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitimin en erken...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, yeni eğitim ve öğretim yılında ikili eğitim yapan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitimin en erken saat 08.00'de başlamasına karar verildiğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz ile Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin ile yaptığı toplantının ardından konuşan Vali Şentürk, öğrencilerin okullara gitmelerinde oluşan sıkıntılara karşı saat ve servis ücretleri konusunda görüş birliğine varıldığını dile getirdi.

Kırşehir'de ikili eğitim yapan okullardaki öğrencilerin sorunlarla karşılaşmamaları için kentte en erken sabah saat 08.00'de eğitimin başlayacağını vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"İlimizde ikili eğitim öğretim yapan anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda eğitimin başlama saatine sabah saat 08.00 olarak karar verilmiştir. Ayrıca, servis ücretleri hakkında velilerden gelen şikayetler de değerlendirilerek, kent genelinde ücretler en uzak mesafe için 120 lira, yakın mesafe için de en az 80 lira olarak kararlaştırılmıştır. Alınan bu kararların vatandaşlarımızı memnun edeceğine inanıyor, önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.