pendik escort bayan
ak

Kırşehir Valiliği, "Kurban" Kampanyası Başlattı

12.02.2018 - 18:33, Güncelleme: 12.02.2018 - 18:33
 

Kırşehir Valiliği, "Kurban" Kampanyası Başlattı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için kurban bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.Şentürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için kurban bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.Şentürk, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı’nı başarıyla sürdüren kahraman Mehmetçik'e şükran duygularının ifadesi olarak "Afrin Kahramanlarına Kurban Bağışı Kampanyası’" başlatıldığını ifade etti.Kampanyayı gece gündüz demeden teröristlerle, şer güçleri ile göğüs göğüse çarpışan, vatan nöbeti bekleyen Mehmetçik'in yanında olduklarını hissettirmek amacıyla başlattıklarını dile getiren Şentürk, Mehmetçik'in hainlerin ihanetinden korunması, muzaffer olması ve Allah rızası için kurbanlar keseceklerini belirtti. Şentürk, kampanyanın 9 Mart'a kadar devam edeceğini aktararak, şunları kaydetti: "Valiliğimizce oluşturulan bir komisyon marifetiyle ilimiz genelinde hayırseverlerimizin canlı kurban bağışlarını toplayacağız. Toplanacak kurbanlar daha sonra belirlenecek modern bir kesimhanede dualar eşliğinde İslami usullere göre kesilecek, Yozgat Et ve Süt Kurumu tarafından kavurma haline getirilip paketlenerek AFAD Başkanlığı aracılığı ile Mehmetçiklerimize ulaştırmak üzere belirlenecek bir merkeze gönderilecektir. Yüce Allah’tan kahramanlarımıza güç ve kuvvet vermesini, onları muzaffer kılmasını diliyoruz. Bu desteğimizi onlara hayır dua ederek kurbanlar keserek ifade ediyoruz."Şentürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek kampanyaya bağışta bulunmak isteyenlerin 0542 562 42 43 numaralı telefonu aramaları halinde, kurbanların kabul edilmesi işlemlerinin yapılacağını, gerekiyorsa görevlilerimiz tarafından araç temin edilerek kurbanların yerinden teslim alınacağını bildirdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için kurban bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.Şentürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerler için kurban bağışı kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Şentürk, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'nin Afrin bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı’nı başarıyla sürdüren kahraman Mehmetçik'e şükran duygularının ifadesi olarak "Afrin Kahramanlarına Kurban Bağışı Kampanyası’" başlatıldığını ifade etti.

Kampanyayı gece gündüz demeden teröristlerle, şer güçleri ile göğüs göğüse çarpışan, vatan nöbeti bekleyen Mehmetçik'in yanında olduklarını hissettirmek amacıyla başlattıklarını dile getiren Şentürk, Mehmetçik'in hainlerin ihanetinden korunması, muzaffer olması ve Allah rızası için kurbanlar keseceklerini belirtti.

Şentürk, kampanyanın 9 Mart'a kadar devam edeceğini aktararak, şunları kaydetti:

"Valiliğimizce oluşturulan bir komisyon marifetiyle ilimiz genelinde hayırseverlerimizin canlı kurban bağışlarını toplayacağız. Toplanacak kurbanlar daha sonra belirlenecek modern bir kesimhanede dualar eşliğinde İslami usullere göre kesilecek, Yozgat Et ve Süt Kurumu tarafından kavurma haline getirilip paketlenerek AFAD Başkanlığı aracılığı ile Mehmetçiklerimize ulaştırmak üzere belirlenecek bir merkeze gönderilecektir. Yüce Allah’tan kahramanlarımıza güç ve kuvvet vermesini, onları muzaffer kılmasını diliyoruz. Bu desteğimizi onlara hayır dua ederek kurbanlar keserek ifade ediyoruz."

Şentürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek kampanyaya bağışta bulunmak isteyenlerin 0542 562 42 43 numaralı telefonu aramaları halinde, kurbanların kabul edilmesi işlemlerinin yapılacağını, gerekiyorsa görevlilerimiz tarafından araç temin edilerek kurbanların yerinden teslim alınacağını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.