pendik escort bayan
ak

Kırşehir Tso'dan Ziraat Odası'na Ziyaret

20.02.2019 - 10:53, Güncelleme: 20.02.2019 - 10:53
 

Kırşehir Tso'dan Ziraat Odası'na Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Sinan Purcu'yu ziyaret etti.Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, ziyarette konuşan Yılmaz, kongrede delegeler tarafından seçilen Purcu ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileyerek, Kırşehir'in tarım ve hayvancılıkta daha iyi duruma gelmesi için katkı sağlayacaklarını belirtti.Sinan Purcu da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çiftçiler ve üreticiler için yararlı çalışmalar yapacaklarını kaydetti.Ziyarete, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Eşref Aşık, Mustafa Bulut, yönetim kurulu üyeleri Çağatay Han Torun, Kenan Yanık ve Murat Tekdoğan da eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığına...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Sinan Purcu'yu ziyaret etti.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, ziyarette konuşan Yılmaz, kongrede delegeler tarafından seçilen Purcu ve yönetimine yeni görevlerinde başarı dileyerek, Kırşehir'in tarım ve hayvancılıkta daha iyi duruma gelmesi için katkı sağlayacaklarını belirtti.

Sinan Purcu da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çiftçiler ve üreticiler için yararlı çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Ziyarete, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu başkan yardımcıları Eşref Aşık, Mustafa Bulut, yönetim kurulu üyeleri Çağatay Han Torun, Kenan Yanık ve Murat Tekdoğan da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.