pendik escort bayan
ak

Kırşehir Tso'dan Jeotermal Sağlık Turizmi Sunumu

14.02.2018 - 17:48, Güncelleme: 14.02.2018 - 17:48
 

Kırşehir Tso'dan Jeotermal Sağlık Turizmi Sunumu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sağlık Turizmi Çalıştayı'nda kentin jeotermal sağlık potansiyeli...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sağlık Turizmi Çalıştayı'nda kentin jeotermal sağlık potansiyeli ile ilgili sunum yaptı.Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi tarafından Fen Edebiyat Fakültesi'nde gerçekleştirilen "Fizik Tedavi-Rehabilitasyon, Termal Tedavi ve Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Çerçevesinde Sağlık Turizmi Çalıştayı"na katılan Ekicioğlu, bir sunum gerçekleştirdi.Ekicioğlu, "Türkiye ve Dünyada Tedavi Merkezleri" adlı sunumunda dünyada nüfusun yaşlanması ile termal sağlık turizmine karşı yoğun bir talebin olduğuna dikkati çekerek, bu konuda gelişme gösteren ülkelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Kırşehir’in termal suyunun sağlık açısından kalitesine vurgu yapan Ekicioğlu, kentin termal sağlık turizmi alanında cazibe merkezi haline getirilmesi için yapılması gereken çalışmaları anlattı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sağlık Turizmi Çalıştayı'nda kentin jeotermal sağlık potansiyeli...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Sağlık Turizmi Çalıştayı'nda kentin jeotermal sağlık potansiyeli ile ilgili sunum yaptı.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi tarafından Fen Edebiyat Fakültesi'nde gerçekleştirilen "Fizik Tedavi-Rehabilitasyon, Termal Tedavi ve Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Çerçevesinde Sağlık Turizmi Çalıştayı"na katılan Ekicioğlu, bir sunum gerçekleştirdi.

Ekicioğlu, "Türkiye ve Dünyada Tedavi Merkezleri" adlı sunumunda dünyada nüfusun yaşlanması ile termal sağlık turizmine karşı yoğun bir talebin olduğuna dikkati çekerek, bu konuda gelişme gösteren ülkelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kırşehir’in termal suyunun sağlık açısından kalitesine vurgu yapan Ekicioğlu, kentin termal sağlık turizmi alanında cazibe merkezi haline getirilmesi için yapılması gereken çalışmaları anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.