pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Tso'da Jeotermal Seracılık Bilgilendirme Toplantısı

01.03.2019 - 15:53, Güncelleme: 01.03.2019 - 15:53
 

Kırşehir Tso'da Jeotermal Seracılık Bilgilendirme Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi ve jeotermal seracılıkla ilgili bilgilendirme...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi ve jeotermal seracılıkla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi ve jeotermal seracılık bilgilendirme programı, odanın toplantı salonunda geçekleştirildi.Programda, ekonomist Metin Yeni ve jeoloji mühendisi Fatih Üçgün, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgelerinde verilen destekler ve jeotermal seracılıkta uygulanan teknikler, destek türleri ve ürün süreci özellikleriyle ilgili bilgi verdi.Toplantıya, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, başkan yardımcıları ve oda üyeleri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi ve jeotermal seracılıkla ilgili bilgilendirme...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TSO) tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi ve jeotermal seracılıkla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kırşehir TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi ve jeotermal seracılık bilgilendirme programı, odanın toplantı salonunda geçekleştirildi.

Programda, ekonomist Metin Yeni ve jeoloji mühendisi Fatih Üçgün, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgelerinde verilen destekler ve jeotermal seracılıkta uygulanan teknikler, destek türleri ve ürün süreci özellikleriyle ilgili bilgi verdi.

Toplantıya, Kırşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, başkan yardımcıları ve oda üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.