pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Tso Üyelerine Finans Okur Yazarlığı Eğitimi

25.10.2016 - 14:18, Güncelleme: 25.10.2016 - 14:18
 

Kırşehir Tso Üyelerine Finans Okur Yazarlığı Eğitimi

KIRŞEHİR (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerine yönelik finans okur yazarlığı eğitimi verileceği...

KIRŞEHİR (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerine yönelik finans okur yazarlığı eğitimi verileceği bildirildi.Odadan yapılan yazılı açıklamada, AHİKA'nın organizasyonunda TSO konferans salonunda Perşembe günü düzenlenecek olan finans okur yazarlığı eğitiminde esnaf ve iş adamlarının bilgilendirileceği ifade edildi.Açıklamada, finansa giriş, temel finans kavramları, finans sistemlerindeki önemli kurumlar, kurumların işlevleri ve piyasaya sundukları ürünler, dizginleri ele almak için bütçeleme, tasarruf, kişisel e-kullanım finans yönetimi, girişimciler ve KOBİ'ler için maliyet hesapları, finans müzakere gibi konularda eğitim verileceği vurgulanarak, tüm oda üyelerinin davetli olduğu kaydedildi.Kırşehir TSO'nun eğitim faaliyetlerine önem verdiği dile getirilen açıklamada, finans okur yazarlığı eğitimi ile finans konularında yapılan yanlışların önüne geçilmesinin amaçlandığı aktarıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerine yönelik finans okur yazarlığı eğitimi verileceği...

KIRŞEHİR (AA) - Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) tarafından Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) üyelerine yönelik finans okur yazarlığı eğitimi verileceği bildirildi.

Odadan yapılan yazılı açıklamada, AHİKA'nın organizasyonunda TSO konferans salonunda Perşembe günü düzenlenecek olan finans okur yazarlığı eğitiminde esnaf ve iş adamlarının bilgilendirileceği ifade edildi.

Açıklamada, finansa giriş, temel finans kavramları, finans sistemlerindeki önemli kurumlar, kurumların işlevleri ve piyasaya sundukları ürünler, dizginleri ele almak için bütçeleme, tasarruf, kişisel e-kullanım finans yönetimi, girişimciler ve KOBİ'ler için maliyet hesapları, finans müzakere gibi konularda eğitim verileceği vurgulanarak, tüm oda üyelerinin davetli olduğu kaydedildi.

Kırşehir TSO'nun eğitim faaliyetlerine önem verdiği dile getirilen açıklamada, finans okur yazarlığı eğitimi ile finans konularında yapılan yanlışların önüne geçilmesinin amaçlandığı aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.