pendik escort bayan
ak

Kırşehir Satranç İl Birinciliği Müsabakaları

22.02.2018 - 18:33, Güncelleme: 22.02.2018 - 18:33
 

Kırşehir Satranç İl Birinciliği Müsabakaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençler Satranç İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençler Satranç İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul sporları faaliyet programında yer alan müsabaka, Kırşehir Spor Salonu'nda yapıldı.Çekişmeli ve heyecanın üst seviyelerde olduğu karşılaşmaların sergilendiği müsabakaların ardından gençler genel kategorisinde Sıddık Demir Anadolu Lisesi birinci, Ahi Evran Anadolu Lisesi ikinci, Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi üçüncü, Kaman Kaman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.Genç kızlarda ise Osman Yalçınkaya Anadolu Lisesi birinci, Fen Lisesi ikinci, Ahi Evran Anadolu Lisesi üçüncü, Sıddık Demir Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Müsabakalarda dereceye giren okullara kupa madalyaları ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, satranç temsilcileri, beden eğitimi öğretmenler verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençler Satranç İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Gençler Satranç İl Birinciliği Müsabakaları tamamlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul sporları faaliyet programında yer alan müsabaka, Kırşehir Spor Salonu'nda yapıldı.

Çekişmeli ve heyecanın üst seviyelerde olduğu karşılaşmaların sergilendiği müsabakaların ardından gençler genel kategorisinde Sıddık Demir Anadolu Lisesi birinci, Ahi Evran Anadolu Lisesi ikinci, Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi üçüncü, Kaman Kaman İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Genç kızlarda ise Osman Yalçınkaya Anadolu Lisesi birinci, Fen Lisesi ikinci, Ahi Evran Anadolu Lisesi üçüncü, Sıddık Demir Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren okullara kupa madalyaları ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, satranç temsilcileri, beden eğitimi öğretmenler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.