pendik escort bayan
ak

Kırşehir Öğrenci Meclisi Toplantısı

14.01.2017 - 15:08, Güncelleme: 14.01.2017 - 15:08
 

Kırşehir Öğrenci Meclisi Toplantısı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 16 bin 250 öğrenciyi temsil eden, öğrenci meclisi toplandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 16 bin 250 öğrenciyi temsil eden, öğrenci meclisi toplandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yardımcısı Emre Şahinci, 45 okuldan temsilcilerin yer aldığını belirtti.Okul temsilcilerinin il temsilcilerini seçtiğini ve kentte yapılan çalışmalar konusunda öğrencilerin de katılım sağlamasının önemine işaret eden Şahinci, şunları kaydetti:"Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı eğitim kurumlarındaki tüm öğrenci arkadaşlarınızı siz temsil ediyorsunuz. Sizler seçilmiş insanlarsınız ve onlar adına buradasınız. Siz onların eli, ayağı, gözü, kulağı. Amacımız Belediyemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol esasları çerçevesinde sizlerin bu yerel yönetime katılmanız, ülkemizdeki demokrasi anlayışının daha da güçlenmesi açısından son derece önemli olacaktır."Çeşitli komisyonlara üye seçiminin ardından belediye yetkilileri toplantıya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 16 bin 250 öğrenciyi temsil eden, öğrenci meclisi toplandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 16 bin 250 öğrenciyi temsil eden, öğrenci meclisi toplandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yardımcısı Emre Şahinci, 45 okuldan temsilcilerin yer aldığını belirtti.

Okul temsilcilerinin il temsilcilerini seçtiğini ve kentte yapılan çalışmalar konusunda öğrencilerin de katılım sağlamasının önemine işaret eden Şahinci, şunları kaydetti:

"Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı eğitim kurumlarındaki tüm öğrenci arkadaşlarınızı siz temsil ediyorsunuz. Sizler seçilmiş insanlarsınız ve onlar adına buradasınız. Siz onların eli, ayağı, gözü, kulağı. Amacımız Belediyemiz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol esasları çerçevesinde sizlerin bu yerel yönetime katılmanız, ülkemizdeki demokrasi anlayışının daha da güçlenmesi açısından son derece önemli olacaktır."

Çeşitli komisyonlara üye seçiminin ardından belediye yetkilileri toplantıya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.