pendik escort bayan
ak

Kırşehir Musiki Cemiyetinden Konser

22.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 22.12.2017 - 16:13
 

Kırşehir Musiki Cemiyetinden Konser

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Musiki Cemiyeti korosu, Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Musiki Cemiyeti korosu, Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Baro Başkanı Mehtap Karaburçak Tuzcu, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş dinledi.Türk Halk Müziğinin unutulmaz ve sevilen türkülerinin seslendirildiği konserin ardından bir konuşma yapan Vali Şentürk, bir kentin kültür seviyesini müzik kültürünün belirlediğini ifade etti.Kırşehir’in Türk musikisine sayısız ve ölümsüz eserler bıraktığını vurgulayan Şentürk, "Saz ve söz ustası merhum Neşet Ertaş’ın memleketi Kırşehir’de verilen bu konseri düzenleyen ve türküleri seslendiren cemiyet üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.Kırşehir Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Özer Uzbilek de kendilerine verdiği desteklerden dolayı Vali Şentürk ve kentin yöneticilerine teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Musiki Cemiyeti korosu, Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Musiki Cemiyeti korosu, Türk Halk Müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Baro Başkanı Mehtap Karaburçak Tuzcu, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş dinledi.

Türk Halk Müziğinin unutulmaz ve sevilen türkülerinin seslendirildiği konserin ardından bir konuşma yapan Vali Şentürk, bir kentin kültür seviyesini müzik kültürünün belirlediğini ifade etti.

Kırşehir’in Türk musikisine sayısız ve ölümsüz eserler bıraktığını vurgulayan Şentürk, "Saz ve söz ustası merhum Neşet Ertaş’ın memleketi Kırşehir’de verilen bu konseri düzenleyen ve türküleri seslendiren cemiyet üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kırşehir Musiki Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Özer Uzbilek de kendilerine verdiği desteklerden dolayı Vali Şentürk ve kentin yöneticilerine teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.