pendik escort bayan
ak

Kırşehir Kültürü Trt'de Tanıtıldı

19.03.2018 - 18:03, Güncelleme: 19.03.2018 - 18:03
 

Kırşehir Kültürü Trt'de Tanıtıldı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir kültürü ve türkülerinin TRT Avaz'daki programda tanıtıldığı bildirildi.Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir kültürü ve türkülerinin TRT Avaz'daki programda tanıtıldığı bildirildi.Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu'nun TRT Avaz kanalındaki "Ninniden Ağıta Anadolu" programına konuk olduğu ifade edildi.Kamera görüntüleri eşliğinde kentin kültürel değerlerinin de tanıtıldığı vurgulanan açıklamada, topluluk üyesi yerel sanatçıların Kırşehir'in ninnileri, ağıtları, kaşığı, halayı ve türkülerini seslendirdiğine dikkat çekildi.Kırşehir'in her yönüyle tanıtıldığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Şehrimizin kültürel faaliyetlerini tanıtmak amacıyla TRT Avaz ekranlarına konuk olan Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu, Kırşehir türkülerini seslendirdi. 'Ninniden Ağıta Anadolu' programında Kırşehir’imizin gelenek, görenek, ninnileri, ağıtları, kaşığı, halayı ve türküleri tanıtıldı. Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu üyesi sanatçılarımız, seslendirdikleri türkülerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir kültürü ve türkülerinin TRT Avaz'daki programda tanıtıldığı bildirildi.Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir kültürü ve türkülerinin TRT Avaz'daki programda tanıtıldığı bildirildi.

Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu'nun TRT Avaz kanalındaki "Ninniden Ağıta Anadolu" programına konuk olduğu ifade edildi.

Kamera görüntüleri eşliğinde kentin kültürel değerlerinin de tanıtıldığı vurgulanan açıklamada, topluluk üyesi yerel sanatçıların Kırşehir'in ninnileri, ağıtları, kaşığı, halayı ve türkülerini seslendirdiğine dikkat çekildi.

Kırşehir'in her yönüyle tanıtıldığına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şehrimizin kültürel faaliyetlerini tanıtmak amacıyla TRT Avaz ekranlarına konuk olan Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu, Kırşehir türkülerini seslendirdi. 'Ninniden Ağıta Anadolu' programında Kırşehir’imizin gelenek, görenek, ninnileri, ağıtları, kaşığı, halayı ve türküleri tanıtıldı. Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu üyesi sanatçılarımız, seslendirdikleri türkülerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.