pendik escort bayan
ak

Kırşehir İtfaiyesi 961 Olaya Müdahale Etti

20.02.2019 - 14:28, Güncelleme: 20.02.2019 - 14:28
 

Kırşehir İtfaiyesi 961 Olaya Müdahale Etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin geçen yıl yangın ve arama kurtarma başta olmak üzere 961 olaya müdahale ettiği bildirildi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin geçen yıl yangın ve arama kurtarma başta olmak üzere 961 olaya müdahale ettiği bildirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İtfaiye Müdürlüğü'nün modern araç, ekipman ve personeli ile 2018 yılında en hızlı şekilde olaylara müdahale ettiği belirtildi.Geçen yıl itfaiye ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:"Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, modern araç, ekipman ve personeli ile 2018 yılında yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçtiğimiz yıl içinde 233 yangına müdahale etti, 240 kurtarma operasyonu, 50 trafik kazası, 438 su baskını ve boğulmalarda çalışma yaptı. İtfaiye ekipleri ayrıca bin 688 çeşitli görevlerde yer aldı."Açıklamada, itfaiye ekiplerinin yangın, trafik kazası ve kurtarma operasyonu gibi olayların yanı sıra istenmeyen olayların yaşanmasını engellemek için de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlara yönelik eğitim çalışmaları yaptığı, bu kapsamda da 32 tatbikat eğitimi gerçekleştirdiği kaydedildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin geçen yıl yangın ve arama kurtarma başta olmak üzere 961 olaya müdahale ettiği bildirildi.Belediyeden...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin geçen yıl yangın ve arama kurtarma başta olmak üzere 961 olaya müdahale ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İtfaiye Müdürlüğü'nün modern araç, ekipman ve personeli ile 2018 yılında en hızlı şekilde olaylara müdahale ettiği belirtildi.

Geçen yıl itfaiye ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, modern araç, ekipman ve personeli ile 2018 yılında yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçtiğimiz yıl içinde 233 yangına müdahale etti, 240 kurtarma operasyonu, 50 trafik kazası, 438 su baskını ve boğulmalarda çalışma yaptı. İtfaiye ekipleri ayrıca bin 688 çeşitli görevlerde yer aldı."

Açıklamada, itfaiye ekiplerinin yangın, trafik kazası ve kurtarma operasyonu gibi olayların yanı sıra istenmeyen olayların yaşanmasını engellemek için de çeşitli kamu kurum ve kuruluşlara yönelik eğitim çalışmaları yaptığı, bu kapsamda da 32 tatbikat eğitimi gerçekleştirdiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.